Vigants rakstīja: nu jau raspiz#$@#$@ te tauta. NAv ne vainas tiem Hyundai. Pašam man ir Matrix (lielāks par getz) un nu jau 75 tūkst. KM nobraukti. 2,5 gados. Garantijas gadījums bija pagājušo vasaru un neviens man pat ne mājiena nedeva, ka būs pašam kaut kas jāmaksā vai kā... atbraucu, samainīja un vēl uz tām pāris dienām iedeva rezerves mašīnu (Getz)... vot... Tie dirs@#$ te vienīgais ko zina ir pagarināt savus krāniņus un mēģināt iestāstīt, ka viņu vecās grabažas ir labākas par normāliem jauniem autiņiem. Apkopes salīdzinoši ir lētas. Dārgākā bija uz 60 tūkst. km kad sanāca nedaudz zem 300 Ls. Parādiet vēl kādu jauno autiņu kam krutākā apkope maksā tik lēti!
Ar saviem mazlietotajiem Jūs visbiežāk ieliekat papildus 2..3 tūkst Ls gadā remontos kā arī braucat grabēdami un baidaties no bedrēm, ka nesasit kādu amortizātoru!
Es saku: Jauns auto paliek jauns auto, un nekādi 3..5 gadi lietotie nestāv ne blakus. Ja pietiek ar Getz (salona, bagažnieka plašumi kā arī aprīkojums) tad neviens cits īsti neko nevar likt blakus.
Negribu aizstāvēt nevienu pusi, ne hyundajus, ne bmw, bet attiecībā uz šo konkrēto viedokli - ar ko tikko nopirkts mazlietots (teiksim, tā pat 2 gadi, noskrējiens tie paši 75 tūkst.) vienalga kas ir sliktāks par matrixu? tik daudz sliktāks, ka blakus nevar likt? jauns auto ir jauns auto, tik jāņem vērā, ka jauns viņš ir tikai veikalā, un pēc lielas (dārgas vai nedārgas) apkopes to ka viņš tev ir jauns vari stāstīt mazgadīgām. Vēl IQ garināšanai var uz pieres uzlīmēt pirkuma čeku, lai neviens nevar kļūdīties, ka tev ir JAUNS AUTO!
Hyundai Getz
Ir doma iegaadaaties jaunu autinju, kaut kam daargaakam naudas nepietiks bet shaadu vareetu pavilkt. Vai kaads nevareetu padaliities pieredzee par plusiem, miinusiem, apkopes izmaksaam utt. Tiesa, labaak iipashnieki, nekaa "viens choms teica" "kaut kur dzirdeeju" liimenii. Paldies!