Kārtot: Augošā secībā
Dauzonis 16.11.2007 8:49

To Šmurger un Bizenajs

Tieši tā arī ir ka papildsekcija klusē kamēr pārbrauktuve ciet. Viss tur ir štokos. Nekur nav jāgriež ārā tajā laikā. Tāpat tālāk par 50m netiksi. A, vot kādu punktiņu var vēsi sapelnīt gan.....

Dauzonis 15.11.2007 11:02

Shepsam

Nu, itkā jau Tev nav jāzin kāds citam ir luksoforā signāls. Luksafori jau ir sasieti kopā, un baigi gribas cerēt, ka viņi ir saprogrammēti tā lai būtu kāds laika sprīdis starp pozīciju maiņām.

Jāskatās vai tas cits autiņš sakustas vai nē. Un nav jāgriež iekšā ar atļauto 50 (64)

Bet no cilvēciskā viedokļa, protams, tizla tā vieta ir bez gala !

Dauzonis 15.11.2007 10:09

Ja Mežaparkam deg sarkans un zaļa bulta pa labi, tad Mežaparks laiž nogriezties Sarķenes braucējus (ja tie ir). Ja to nav, tad var braukt pa labi.

Ja Mežaparkam deg abi zaļi, tad Mežaparks brauc kur grib.

Dauzonis 15.11.2007 10:05

Jā, tajā krustā baigi darbojas pieraduma spēks. Desmitiem gadu tauta ir nogriezusies pa galveno ceļu. Bet tagad - luksoforā deg zaļš no abām pusēm - Sarķenes un Mežaparka. Tiem, kas grib griezties, jālaiž Mežaparks.

Jāmēģina atslēgties uz brīdi no tā konkrētā krusta un iedomāties, ka brauc tur pirmo reizi. Tad balstoties uz noteikumiem, nevis uz atmiņām, viss būs ok.

Dauzonis 26.09.2007 14:50

Pusgadu vecs gadījums. Mēģinu iespējami īsi pašu galveno.

Braucu ar max 56kmh. Zinu, ka priekšā menti. Kolēģi brīdināja un citi mirkšķina. Aptur mani. Saka, ka par ātru braucu. Esot 78 rādīts. Es nepiekrītu. Radaru nerāda. Radars nekustīgi guļ mentu vāģī uz paneļa, jau no brīža, kad viņus pamanīju. Protokolā ierakstu - nepiekrītu. Nākamā dienā intereses pēc pārbaudu spidometru ar GPS. Kļūda ne lielāka par 2kmh. Rakstu pretenziju. Pēc 2-3nedēļām atbilde, ka sakarā ar to, ka man šis jau ir trešais ātruma pārkāpums, tad sods netiek mainīts. Neesot pamata neticēt mentu versijai.

Principā šādi var kaudzēm vien kāst piķi, jo apturot auto CP pa rāciju fiksi uzzina vai kontā jau ir pārkāpumi vai nav. Ja tādi ir, tad var spēlēt uz to, ka esmu sliktais po-žizņi un man neviens neticēs.

Dauzonis 04.09.2007 9:38

TCMotors bija divi gadījumi. Pirmajā reizē pie garantijas remonta teica, ka aizstājējs nav dabūnams. Otrajā reizē paši piedāvāja auto par brīvu. Varbūt nostrādāja fakts, ka mans auto, kaut jauns, bet lūzt nemaņā, un par to tiek nepārtraukti atgādināts TCMotoram.

Galvenais pietiekami ātri zvanīt attiecīgajam menedžerim un rezervēt mašīnu. Tizli gan tas, ka šī darbība ir jāveic man, nevis paši TC savā starpā sarunātos. Lai vai kā auto varēju izvēlēties no Calibera līdz Comandierim. Autiņu uz treilera atveda man pie mājas durvīm. Zolīdi. Komisks bija nodošanas moments, kad ik pēc 15min zvanīja attiecīgais menedžeris un jautāja kad beidzot atbraukšu, jo saproties nākamais klients jau mīņājas pie sāniem

Dauzonis 05.07.2007 14:08

Peksīcam

Es tak rakstīju, ka nekomentēju konkrēto gadījumu. Nu, bet labi... Štrunts ar visu !

Toties šamais - "Puikinj, tev nu nebuut mani maaciit kur un kaa man busu nolikt." - jau gan liek aizdomāties vai tik pie bussa kloķiem sēžot nav bikiņ galvā sakāpis.

Paskaties vēlreiz apkārt. Mok Tu to musarņiku traucē izvest vai piepildīt.... Varbūt kas cits...

Dauzonis 05.07.2007 8:52

Nezinu konkrēto situāciju, tapēc nekādu komentu tieši par šo.

Bet ja tā vispārīgi, tad tiešām ir bijušas vairākas reizes kādu figņu nodarīt tādam busistam.

Ja viš nomet auto k-kur, kur pašam liekas ka netraucē, un aiziet gulēt uz kaimiņrajonu.... Nu, bļļļļļ....

Viena lieta - buss aizsedz skatu no tuvākajiem namu logiem.

Otra lieta - aiz busa novietotos auto nevar redzēt, un tas ir labs potenciāls zaglēniem.

Trešā lieta - normāls buss aizņem pusotras vieglo auto vietas. A, bert tā nav nekāda rūpnīca, bet guļamrajons, kas vairāk tā kā vieglajiem paredzēts.

Ceturtā lieta - par bussa šoferi mūsdienās var palikt katrs, kam nav slinkums. A, braukt vēl pārāk nejēdz, un situāciju uz ceļa un stojankā nespēj novērtēt. Nomet to savu gromaģinu kā pagadās, un iet čučēt.

Dauzonis 11.06.2007 14:12

Protams, ka nebūs ko bižoties ! Viss - tik uz paša atbildību.

Dauzonis 11.06.2007 9:53

Nu, labi, labi. Es arī vairs nebraukšu garām.

Bet vispār jau pie Ķīšezera to līkumu var izbraukt divas mašīnas vienlaicīgi un smuki iekārtoties rindā, ka arī pa starpu šim manevram var palaist vēl divas mašīnas no Jaunciema puses.

Bet ja pa starpu parādās kāds azabočennijs, kurš principā nelaiž, vai arī kāda blondīne, kas meklē pedāļus, tad tiešām viss noštopējas.

Un līdējs jau riskē tikai ar savu maku braukdams pāri baltajām strīpām..

Līdzīgi arī vakara stundās, kad no centra puses autiņi nāk strīpā pār tiltu, un es no Jaunciema braucu uz Vecmīlgrāvi. A, priekšā viens baļķinieks, vai arī blondīne kam deguns gar stūri rīvējas, nevar izgriezt 10 min. Ko, ta tur pieklājības vārdā stāvēt rindā un gaidīt ? Eju garām, ja pienākošajā kolonnā kāda sprauga parādas, pedāls grīdā un viss kedās.

Dauzonis 01.06.2007 16:16

Radioskaneri arī es esmu noprovējis. Nu, ne tik dārgu gan. Takšus un kurjerus var klausīties līdz vemšanai. Tālbraucējus nevelk, lai gan frekvences teorētiski atļauj. Mentus var klausīties tikai daļēji. Viņiem frekvences lēkā. Skanerim nelēkā. Dzīvē sanāk tā, ka viens teikums pa vienu kanālu, cits teikums pa citu kanālu. Reālas taustāmas jēgas nav no tāda skanera.

Gadījumi, kad taksisti vai kurjeri pasaka kurā pilsētas vārtrūmē menti noslēpušies ir salīdzinoši maz.

Dauzonis 04.04.2007 9:22

Par šorītu vēl nezinu, neredzēju. Bet vakardien stojanka arī bija patukša, savukārt uz ielas autiņu ka biezs gar abām malām.

Dauzonis 03.04.2007 14:56

Nupat jau atkal pie bijušā Citymarketa līmēja plāksterīšus.

Dauzonis 23.03.2007 14:05

Megadelfīnam

Tiešām milzīgs SORRĪ no manas puses arī. Doma ir viennozīmīgi par Bukultu ielu nevis Duntes. Kaut kā tie nosaukumi biži mijas. Tapēc arī sanāca tāda kļūme. Rekā, izskatās, ka ne man vienam tā

Lielais delfīn, U R not blond

Dauzonis 23.03.2007 9:05

Jā, Zivtiņš biku būs pasakas sastāstījis par brīdināšanu. Vakar savā rajonā jau netrafarēts tumšs audis bij noķēris pārīti.

Nav jau nekas pret netrafarētajiem, ja viņi tiešām ķertu agresīvos braucējus. Bet ir jau vairāk kā skaidrs, ka ar šitiem autiņiem ķers tos, kas uz šosejas pārkāpj par 10 - 15 kmh, kā arī tādus, kas nogriežas pa kreisi vietā, kur mašīnas reizi nedēļā parādās.

Esmu par saraksta uzturēšanu ar markām un numuriem. Nav jau uzreiz jāčeko saraksts bardačokā. Ar laiku vienkārši radīsies nojausma kuri autiņi varētu būt TIE.

A, bert par Duntes un G.Dambja krustu runājot - tur gan menti diezgan bieži ganās. Viņiem gan vairāk patīk ka 70 vietā tur tagad ir 50. Bet uz tā krusta tagad ir pārprogrammēts luksofors. Tur labu laiku VAR braukt, kad no malas liekas, ka vairs nevar.

Dauzonis 23.01.2007 9:19

Novēlu veiksmi meklētājam !

Reiz jau šeit biju aprakstītijs savu negadījumu. Nekāda labuma sev neguvu. Ne mantisku, ne morālu.

Stojankā nolauza man spoguli. Izsaucu mentus. Arī, pirmais jautajums - priekškam sauc, ja nav KASKO. Un, tiešām, ne no kādiem fondiem šādus gadījumus vairs nesedz.

Pāris nedēļas bija jādejo apkārt poličiem, lai noskatītos video. Šie noskatījās un pateica, ka neko nevar pierādīt. Autiņu redz, aizdomas par vainu rodas, bet pierādīt nevar. Mani pie kamerām nelaiž. Tā kā nav arī iespēju personīgi atriebties. Parunājos ar "zinošiem" cilvēkiem... Teica, ka menti ne par tādiem sīkumiem vien grib "saņemt ķepā". Ja neiedod, tad - kuu ! Pārcietu tos simt latus par spoguli.... Cemme jau baigā, bet ar laiku pāriet

Dauzonis 12.01.2007 10:56

Iemetīšu arī savu darvas karoti TC lauciņā. Esmu pieskaitāms pie amerikāņu auto faniem un lietotājiem. Trīs dažāda vecuma amer autiņi saimniecībā. Radiem, paziņām - vēl kādi trīs amīši.

Tā kā ir atiņš ar garantiju, tad brīvprātīgā piespiedu kārtā jābrauc uz TC. No trim / četrām apmeklējuma reizēm vēl nekad nav ievēroti termiņi, kaut vai puslīdz. Kad jaunajam auto izlīda nopietna vaina, tad vajadzēja trīs dienas braukāt uz servi, ar četriem dažāda kalibra menedžeriem vajadzēja vizināties apkārt lai pierādītu, ka kaut kas nav riktīgi. Beidzot sataisīja, ko vajadzēja. Domāju, nebūs jāpārliecina lasītājs, ka vaina izlīda atkal pēc kāda mēneša. Vēl ir kaudzēm nianšu, ko ir baigi gari iztirzāt šeit par TC, bet rezultāts ir viens - apmierināts es jutos tikai brīdī, kad izvēlejos jauno autiņu. Tiklīdz sākās servisa būšanas, tā visi prieki vējā.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti