Kārtot: Augošā secībā
virago 31.07.2008 0:15

Amerikāņu SPORTA auto DODGE...smiekli pašam nenāk? Nevajag salīdzināt eiropas un japānas sporta auto,ar ASV lētā gala širpotrebu,kam sportisks ir tikai izskats Vadāmība tai miskastei ir dibenā jau no rūpnīcas...ja vēl tas ir pa mūsu ideālajiem ceļiem lauzts vecs pamponis,tad lielāks max ātrums un daudz,daudz veiksmes ir vienīgā šī amerikāņu superauto vadītāja cerība

==========================================

Nu i jums spriedumi...minētais DODGE ir prototips MITSUBISHI 3000 GT. Dzinēji identiski,piekare arī. Virsbūvē nelielas izmaiņas.

virago 20.07.2008 0:51

Ne par šoferiem iet runa bet par mūsu pašu pilsētas saimniekiem...

Visu cauru nakti strādā lukofori kaut kustības nekādas - bet i jāstājas pie katra sarkanā un jānoskatās kā nevins tā arī neizbrauc no mazākās nozīmes ielām. Regulāri novērojumi.

Un tai pašā Jūrmalā - pēc 23 naktī luksofori pāriet dzelteni mirgojošajā režīmā. Amerikā ievēroju ka kopā ar mirgojošo dzelteno mirgo arī sarkanais - tātad obligāti jāapstājas pirs pārbrauc krustojumu.

Vēl kādas pieredzes apmaiņas vizītes ir vajadzīgas jebšu - ar galvu padomāt pilsētas "tēviem".

Cik saprotu - naftas darboņi maksā "tēviem" nodevas - jo ja vairāk stāv,biežķ bremzējas un uzsāk,stāv sastrēgumos - dārgais benzīns deg un deg - no mūsu kabatām,protams. Izdevīgi,ne?

virago 05.07.2008 18:13

Paildinu :

Ir atjaunots OPEL dzinējs 1,8 ekotec - praktiski visas jaunas detaljas. Liec ieksaa un brauc. Cena ar taada: 300 Ls.

Shrotaa prasa ap 400 par taadu dzineeju un nezini kas iekshaa.

virago 21.04.2008 0:15

Par izplūdes gāzēm salonā - tās nāk tad ja blīvi nepieguļ bagāžnieka vāks un atver sānu logu. Iespējams ka auto ir sists bijis un saremontēts priekš pārdošanas.

Par čīkstoņu - var liekot atpakaļ atsperi kļūdīties ar tās pareizo izvietojumu un tad sanāk ka tā ķeras zem spārna griežot + vēl tas pats distancers aizmirsts uzlikt (pazaudēts liekot kopā).

virago 20.04.2008 23:55

Nu ko var cepties?

Cik maksā tas disks mūsdienās ??? - 12 - 15 lati. Un ja arī stupica - arī tikpat maksā. Vismaz normāls iemesls tos pašus br diskus vienu reizi nomainīt auto mūžā. Būs normālas bremzes vismaz.

virago 08.04.2008 23:55

Kādreiz kooperatīvu pirmssākumos Ulbrokā bija izveidota laba darbnīca ar labām iekārtām - vedām tais laikos kloķenes uzmetināt - skatījos kā to dara - kloķene tipa virpā,plazmas deglis sildīja šāles vietu un aiz viņa tipa pusautomāts vienmērīgi metināja plānu šuvi virsū kad kloķene lēnām giezās. Pēcāk lika un slīpēja līdz vajadzīgajam izmēram + izurba jaunus eļļošanas kanālus. Bet kur viss tas palicis - Dieviņš tik zina.

Vēl var painteresēties Rīgas Tehniskajā universitātē mašīnfakultātē - viņiem arī kolosālas iekārtas stāv pagrabos - arī ieskaitot to ka bija iespējas uzkonstruēt un izslīpēt jaunu sadales vārpstu.

virago 06.04.2008 15:00

tikko SS.LV bija viens piedāvājumā.

virago 29.03.2008 13:45

Vēl manā praksē nav nācies mainīt ķēdi 3,3 un 3,8 dzinējiem.

Ļoti ilgspēlējoša. Par troksni - ķēde ir izveidota tik īpatnēji un smalki ka nekādu troksni nedzird - ja dzinējam ir kārtībā eļļošanas sistēma jo ar eļļas spiediena palīdzību tiek spriegota ķēde(papildus).

Lasītākie raksti

Jaunie raksti