Kārtot: Augošā secībā
Rihardamplis 25.04.2014 22:32

Ar smaidu palasīju daža laba "pērles" par Miles un vēl citiem surogātiem-kungi,lūdzu nepaliekat par izsmieklu publiskā telpā!

Nestāstīšu kur es strādāju un ar ko nodarbojos,bet izstāstīšu pāris lietas lai dažam labam nokristu rozā brilles un cilvēks sāktu reāli spriest.

Tātad,Statoil brends Miles nav nekas cits kā labi pasniegts mārketinga triks-šī trika pamatā tiek ņemta Mažējķu vai Lukoil dīzeļdegviela(jo Statoil savu Latvijā netirgo),tai tiek pieliets "uztura bagātinātājs",kurš automašīnai ražotai līdz 2004 gadam nedod vispār nekādu efektu,no 2004 līdz galīgi jaunai automašīnai (Latvijā)efekts vnk nav,bet par cik viduslāņa latvietis nav spējīgs par skaidru naudu jaunu auto nopirkt tad viss tas kas attiecas uz "svaiga" auto efektu,mūsu bāleliņiem vnk nav aktuāli.

Jā,Statoil strādā ar leišu un krievu "soļarku",bet māretinga ietvaros tiek pasniegts TĀDS.....nu TĀDS produkts,ka rodas iespaids,ka auto tuliņ sāks braukt ar svaigu gaisu!! Neuzķerieties uz prastu "tuftu",bet ja gribat tiešām labu dīzeļdegvielu tad pildaties NESTĒ-tikai šī degviela 100% nāk no Somijas,tātad atbilstoša kvalitāte.

Un vēl,smaidu izsauca daža laba "speciālista" spriedelējumi par ziemas dīzeli un tā it kā neefektīvo pienienoto vērtību! Kungi,ziemas dīzelis ir labāks par vasaras kaut vai tāpēc,ka tam nav klāt rapša piedeva kura līdz šim gadam sastādīja 5% no produkta,bet no šā gada jau 7%! Daudzās automašīnās šo rapšveidīgo vispār liet bākā nedrīkst(piem 2005,gada AUDI A6 2,0TDI) nemaz nerunājot par jaunāka gada izlaidumiem!Brīnos kā Latvijas valsti vēl neviens autobraucējs nav tiesā iesūdzējis par to,ka šajā valstī pilsoņiem nav NEKĀDU iespēju iegādāties savai automašīnai tādu degvielu kādu tai ir paredzējis izgatavotājs.Teiksim tai pašā Vācija ir pieejams gan BIO gan parastais dīzelis jo tur cilvēki domā lai var braukt visi,nevis tikai izredzētie-pie mums tas viss cilvēkam ir liegts!

Un vēl,tie kuri te gudri par benzīna "tīrību" un efektivitāti runāja......hehehe,lai jūs vienreiz zinātu tad 95BIO sastāvā ir tikai apm.60% benzīna kā tāda...pārējais ir spirts(t;ap;ēc jau saucas BIO) un šķaidītāji jo spirts benzīnš nešķist,tādejādi vajadzīgi šie atškaidītāji lai varētu "samiksēt" šo brīnumproduktu!

Praktiski tīrs benzīns ir tikai BE-98 jo tam nav ne bio piedevu ne pievienotu atsķaidītāju.

Ceru,ka kādam tomēr atnāca apskaidrība kas pie kā turās-ja tā tad izdariet pareizos secinājumus.

p.s. es neesmu Neste darbinieks

Rihardamplis 26.01.2014 14:18

No tā visa pieminētā "autoparka" tieši AUDI A3 ir vissakarīgākais variants.Nez kurš tevi ir sabaidījis par kaut kādā necilvēciskām izmaksām? Painteresējies sakarīgā servisā no kā tam trijnieka ir hadene.....golfs kas golfs! Jā,2,0TDI ir varbūt pārgudrāks motors,bet vēl jau ir pieejams 1,9TDI.Un ja sekosi līdz ko bākā lej tad tas auto nav nobraucams.Galu galā ir arī benzīna dzinēji.....

Rihardamplis 26.01.2014 14:03

Pēr VW Fox-ja maz jābraus tad 1,2 litru bendzīners būs akurāt kā naglai uz galvas.Var jau arī 70zs dīzeli,bet ja tik maz jābraukā tad laikam lielas jēgas nav.

Starp citu MOBILE.DE "lapsiņu" redzēju par 2600euro,droši vien varēja vēl nokaulēt.Tam auto gan gija LKW zulasung's,bet tas jau ātrumu nemazini,tieši otrādi....maza reģistrācijas izmaksa(apm.95euro)

Rihardamplis 26.01.2014 13:55

Ega123 rakstīja: Sveiki visiem uz dienam nopirku scenicu 1.5 cdi dizeliti!leca viss oki.bet vakar un sodien nacas vilkt vinu jo nosedinaja pat 3 akmulatorus.dumi naca bet nebija pat dzivibas pazimes.itka kvel sveces radija ka iesledzas!!!!un kad mani vilka tikai no tresa roba pieleca.kas tas varetu but?

Negribu būt rupjš tāpēc teikšu tāirmkārt Tu esi kļūdījies ar modeli kā tādu-piedod,bet ja nu nav auto tad nav. Manam kaimiņam akurāt bija tieši tāda pati,liekas,ka pat izlaides gads bija tāds pats.Cik priecīgs viņš bija kad to pārdeva!!!!! Aprakstīt nevaru!Kā ziema tā plēsa matus no galvas,zvērēja Francijai karu pieteikt!

Rihardamplis 26.01.2014 13:50

acer rakstīja: Ir pienacis laiks nomainīt mašīnu un doma nopirkt audi 100 c4, tikai nezinu kādu motoru ņemt 2.6 vai 2.8? pērkot šo auto kam ir jāpievērš uzmanība, lai neiegrābtos? Rīgā viens auto ir, bet viņš ir pārpircējs. Kādas ir izmaksas remontam, apkopei? cik maksātu gāzes iekārtas uzstādīšana?

Ja pērc tad viennozīmīgi 2,5TDI-ja kvēlsveces un aķis būs ok viss notiksies.

Nesaprotu,ka tu vēlies tieši šos benzīna rīmas(2,6i vai 2,8i) un vēl runā par gāzes iekārtas uzlikšanu!Laba gāzes iekārta maksās akurāt tikpat cik šis C4 tākā par to naudu labāk nopērc labu aķi un brauc vesels.Par degvielas patēriņu vispār nerunāšu-2,5 TDI tev sanāks divreiz lētāk "pabarot",bet ja vēl tev ir pieejama"" kreisā"" soļarka tad vispār nebūtu par ko runāt.

Rihardamplis 08.01.2014 18:36

ROLEGS rakstīja: Ir auto numurs xy-9000 (burti citi)

Varu reģistrēt Jūsu automašīnai par 250€+reģistrācijas izdevumi (ap 55€)

Ir arī citi Auto un Moto numuri.

Jautājumus uzdodiet pa e-pastu.

Man vienam auto jau ir 9000-varētu arī šo piedāvājumu apdomāt ja pārdevējs biku cenu pakoriģētu!

Rihardamplis 07.12.2013 11:56

Palasīju ko tauta te raksta....hmm,3000apgriezieni pie 100km/h ir dramatiski daudz!

Ja runa iet par WV tad es savam T-4 1,9TD pārtaisīju piektā gaņģa ātrumu attiecību un tagad man pie 2600RPM ātrums ir ap 125km/h-pirms pārbūves bija 3000RPM/ 100km/h

Lasītākie raksti

Jaunie raksti