Autoavārijā Krāslavas novadā dzīvību zaudējis jauns vīrietis

 
Nozare.lv | 8.februāris 2014 8:51

Vakar vakarā Krāslavas novada Robežnieku pagastā automašīnas "Mitsubishi Galant" avārijā dzīvību zaudēja jauns vīrietis, bet traumas guva jauna sieviete.

Valsts policijas operatīvā informācija liecina, ka avārija vakar notika īsi pirms plkst.22. Robežnieku pagastā automašīna "Mitsubishi Galant" nobrauca no ceļa un apgāzās, negadījumā bojā gāja 1993.gadā dzimis automašīnas vadītājs, bet traumas guva 1996.gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Vakar reģistrēti arī vairāki satiksmes negadījumi, kuros cietuši cilvēki. Vakar rīta pusē Amatas novada Drabešu pagastā uz autoceļa Rīga - Sigulda - Igaunijas robeža avarēja kravas automašīna "Volvo". Tās vadītājs, 1967.gadā dzimis vīrietis, neizvēlējās ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, un automašīna nobrauca no ceļa. Negadījuma cieta automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Divi cilvēki cietuši vakar dienas vidū Rēzeknes novada Maltā notikušajā kravas un vieglās automašīnas sadursmē. Maltā, Maija un Brīvības ielu krustojumā, sadūrās "Opel Zafira" un kravas automašīna "Volvo". Avārijā cieta "Opel Zafira" pasažieri - 1976.gadā dzimis vīrietis un 1941.gadā dzimusi sieviete, abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā vakar pēcpusdienā satiksmes negadījumā cieta iereibuši gājēji. Vakar Rīgā, Kleistu ielā, automašīna "Volvo" uzbrauca diviem iereibušiem gājējiem - 1961.gadā dzimušam vīrietim un pagaidām nezināmai sievietei, kura guvusi smagas traumas. Abi cietušie nogādāti ārstniecības iestādē.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem astoņos cietuši cilvēki, un viens cilvēks zaudējis dzīvību. Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēti 24 satiksmes negadījumi, no tiem divos cietuši cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti