Vidzemē pie Rubenes notikuši divi ceļu satiksmes negadījumi

 
Nozare.lv | 20.marts 2014 10:35

Vakar Kocēnu novadā divās dažādās vietās pie Rubenes notikuši divi ceļu satiksmes negadījumi.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka pie Rubenes, autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 60.kilometrā, kravas automašīna MAN ar piekabi, kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Vadītājs ar ribu lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Savukārt Kocēnu novadā, pirms Rubenes, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža, 1993.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu BMW, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Transportlīdzekļa vadītāja ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Alsungas novadā, autoceļa Kuldīga-Alsunga-Jūrkalne 23.kilometrā, automašīna "Honda CRV", kuru vadīja 1958.gadā dzimusi sieviete, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta transportlīdzekļa vadītāja.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 31 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 22 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši četrus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Visi aizturēti Rīgas reģionā.

Pagājušajā diennaktī Rīgas reģionā nozagtas divas automašīnas.

Rīgā, Maskavas ielā nozagta 2002.gadā ražota automašīna "Audi A4 Avant" ar valsts numuru VR 3349. Automašīna bija aprīkota ar signalizāciju, bet nebija apdrošināta.

Rīgā, Bikstu ielā nozagta 2003.gadā ražota automašīna "Mercedes Benz S600" ar valsts numuru HL 8596. Automašīna bija aprīkota ar signalizāciju, bet nebija apdrošināta.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti