Avārijā nāvējoši traumēts gājējs 4

 
Nozare.lv | 7.aprīlis 2014 7:30

Vakar Latvijā reģistrētas 45 avārijas, kurās cieta 16 cilvēki, bet kāds gājējs negadījumā gāja bojā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Vakar uz Ventspils šosejas 1969.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VW" uzbrauca 1969.gadā dzimušam gājējam, kurš gāja pa ceļa braucamo daļu. Gājējs mira notikuma vietā.

Vairākās avārijās vakar cieta cilvēki. Lielvārdē, Rembates un Meža ielas krustojumā, vakar saskrējās automašīnas "Peugeot 307" un "Chrysler". Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāti 1976. un 1989.gadā dzimuši vīrieši. Garkalnes novadā saskrējās automašīnas "Škoda", kuru vadīja 1976.gadā dzimusi sieviete, automašīna "VW", kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Mitsubishi", kuru vadīja 1958.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāti automašīnu "Škoda" un "Mitsubishi" vadītāji. Savukārt Rīgā, Piedrujas ielā, 1986.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Honda" uzbrauca 1993.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā.

Vakar Engures novadā 1987.gadā dzimis vīrietis brauca ar nereģistrētu kvadraciklu "Artic Cat", netika galā ar tā vadību, nokrita un guva miesas bojājumus. Negadījumā gūtās traumas bija tik smagas, ka motobraucēju nācās nogādāt slimnīcā. Saldus novadā 1989.gadā dzimis vīrietis brauca ar krosa motociklu "Kawasaki" un krita. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā. Savukārt Rēzeknē 1984.gadā dzimis vīrietis, braucot ar motociklu "Suzuki", neizvēlējas drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar motocikla vadību, kā rezultātā iebrauca ceļa apmalē un apgāzās. Vadītājs tika ievietots slimnīcā.

Policisti vakar noķēruši arī 33 ceļu satiksmes dalībniekus, kuri bija alkohola reibumā. Visvairāk dzērušu ceļu satiksmes dalībnieku - 14 - noķerti Rīgas apkārtnē, Kurzemē - 8, Zemgalē - 6, Vidzemē - 3, bet Latgalē - 2 - iereibuši ceļu satiksmes dalībnieki.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar aizturēti 257 autovadītāji. Tradicionāli visvairāk šo pārkāpumu - 117 - fiksēti Rīgas apkārtnē, kam seko Zemgale - 75, Vidzeme - 27, Kurzeme - 20 - un Latgale - 18.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 8.aprīlis 2014 9:18
6 3 Atbildēt

Priekšā esošais gājējs nebija radījis apstākļus sevis identificēšanai uz ceļa! CSN 19. punkta nepildīšana! CSN 254. punkts uzliek par pienākumu nēsāt tādu atstarotāju, kas strādā! Vesti mugurā, lukturi rokā un tad auto vadītājs spēs izpildīt CSN 113. punkta prasību un šķērsli apbraukt! Prātvēders Audit raksta, ka auto vadītājam jāpilda tukša bezseguma deklarācija CSN 38.4. punkta izskatā, bet turpat tālāk 38.8. punkts auto vadītājam, uzliek par pienākumu, kļūstot par "vismazāk aizsargāto" - veste obligāta! CSN 10. punkts paredz Noteikumus pildīt katram un bez atkāpēm! Un jautājumu, kad ieraudzīji, pareizā atbilde: "Kad atsitās tad arī ieraudzīju"! "Juridiski pareizi" sabraukts gājējs!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti