Avarējušā kravas automašīnā ietriecas mikroautobuss 3

 
Nozare.lv | 14.aprīlis 2014 7:17

Vakar vakarā uz autoceļa Kuldīga-Ventspils apgāzās kravas automašīna, kurā vēlāk ietriecās mikroautobuss ar sešiem cilvēkiem.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.22, kad autoceļa Kuldīga-Ventspils 50.kilometrā kravas automašīna "Volvo FH12" ar piekabi nobrauca no ceļa un apgāzās.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), kravas automašīna apgāzās pēc plkst.22 autoceļa Kuldīga-Ventspils 6.kilometrā, pilnībā bloķējot satiksmi. Automašīnas vadītājs tika aizvests uz slimnīcu, bet glābēji notikuma vietā kārtoja brauktuvi.

Tikmēr, nepamanot uz ceļa notikušo negadījumu, avarējušajā kravas automašīnā ietriecās mikroautobuss "VW Transporter" ar sešiem cilvēkiem. Avārijā cieta mikroautobusā braucošie cilvēki - 1989.gadā dzimusi sieviete, divi 1986.gadā dzimuši vīrieši, 1990.gadā dzimis vīrietis, 1992.gadā dzimis vīrietis un 1995.gadā dzimis vīrietis. Visiem cietušajiem mediķi konstatēja vieglus miesas bojājumus.

Aizvadītajā diennaktī kopumā VUGD darbinieki veica 15 glābšanas darbus.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 14.aprīlis 2014 11:20
1 0 Atbildēt

Kravas auto vadītājs vainojams sava auto apmešanā un sadursmē ar mikroautobusu! Ceļu satiksmē sīkumi nemēdz būt!

Vernons 15.aprīlis 2014 8:30
1 0 Atbildēt

Vadītājs, ar štruntīgi nostiprinātu kravu, kura līkumā sāk "pati braukt", apgāž auto. Tātad vainīga krava ne šoferis! Naktī ceļa malā atstāt auto aizliegts! Garenprofila lūzuma vietā apstāties aizliegts!

Dienvidslāvijā nācās sniegt palīdzību baltkrievu šoferiem. Bija smaga avarija ar autobusu, tas ievilka fūrei pakaļā, kura bija apstājusies ceļa malā. Iemesls - no garāžas "izdzina" ar salūžušu zemspiediena degvielas sūkņa atsperi! Tas bija brīnums, ka tik tālu vispār bija tikuši! No priekšējās bremžu caurules, kurai apkārt ir viegla atspere, ielikām un aizgāja!

Bet patiesais iemesls šai sadursmei bija nekam nederīgi lukturi aizmugurē!!! Kā mežā sauc - tā atsaucas!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti