Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 14 cilvēki

 
Nozare.lv | 2.augusts 2015 11:41

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos kopumā cietuši 14 cilvēki, tostarp, gājēji. Kā informēja Valsts policijā, vakar reģistrētas 74 avārijas, 13 no tām cietuši cilvēki.

Vairāki negadījumi, kuros cietuši cilvēki, saistīti ar automašīnu iebraukšanu grāvjos.

Vakar plkst.11.30 Salacgrīvas novadā uz Tallinas šosejas kāds autovadītājs nav ticis galā ar spēkrata vadību un tas iebraucis grāvī. Negadījumā cietis 1945.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Pēcpusdienā plkst.15 uz Ventspils šosejas Talsu novada Ģibuļu pagastā kāds 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Honda Prelude", veica apdzīšanas manevru, nepārliecinājies par manevra drošību. Tā rezultātā pretim braucošās automašīnas "Audi A4" vadītājs, 1995.gadā dzimis vīrietis, lai izvairītos no sadursmes, nobrauca no braucamās daļas un automašīna apgāzās. Negadījumā cieta "Audi A4" vadītājs un 1997.gadā dzimis pasažieris.

Vakarā plkst.19.15 Ventspils novada Vārves pagastā nenoskaidrotos apstākļos no brauktuves nobrauca un apgāzās 1965.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Chrysler Voyager" . Vadītājs nogādāts slimnīcā.

Pēcpusdienā plkst.16.27 Rīga, Vecāķu prospektā 1977.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna "Fiat" uzbrauca 1989.gadā dzimušam gājējam, kurš sadursmes rezultātā guva miesas bojājumus un ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt plkst. 20/20, 1974.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Audi A8" Liepājā uz Katedrāles ielas uzbrauca 1964.gadā dzimušam gājējam, kurš nogādāts slimnīcā.

Plkst.13.45 Rīga, Sergeja Eizenšteina iela pretim Biķernieku trasei notika sadursme starp automašīnu "Renault", kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "BMW", kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā "BMW vadītājs guva miesas bojājumus un ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti