Pagājušajā diennaktī avārijās gāja bojā trīs cilvēki 1

 
Nozare.lv | 4.augusts 2015 7:31

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka vakar vakarā Alūksnes novadā, autoceļa Maliena-Vecanna 4.kilometrā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Mazda 626" nobrauca no ceļa un ietriecās elektrības stabā.

No avarējušās automašīnas slimnīcā ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts 1975.gadā dzimis vīrietis, kurš vēlāk no gūtajām traumām slimnīcā nomira. No minētā transportlīdzekļa ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti arī 1962. un 1976.gadā dzimuši vīrieši. Patlaban policijas darbinieki noskaidro personu, kura vadīja transportlīdzekli.

LETA jau ziņoja, ka Jēkabpils novadā, autoceļa Ilūkste-Birži 27.kilometrā, automašīna "VW Sharan", kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas vadītājs.

Savukārt Lielvārdē, autoceļa Lielvārde-Rozītes 1.kilometrā, sadūrās automašīna "Audi", kuru vadīja 1935.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "VW Jetta", kuru vadīja pagaidām neidentificēta persona. No gūtajām traumām ceļā uz slimnīcu nomira automašīnas "Audi" vadītājs. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādātas divas sievietes, kuru personības pagaidām nav identificētas. Negadījumā cieta arī 1990.gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicās. Patlaban policijas darbinieki noskaidro negadījuma apstākļus un cietušās personas.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 93 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 37 cilvēki un trīs cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 46 avārijas, kurās cietuši 20 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
shas pievienos 4.augusts 2015 22:38
1 0 Atbildēt

Priekš-lai piedod valodkomisija-normāliem CILVĒKIEM ir satiksmes noteikumi.

Priekš lielummānijas pārņemtiem DEBILOIDIEM ir sodu sistēma ...

Lūgsim Dievu par to, lai mūsu tuvākie nebūtu nelietīgajos debiloidos !

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti