Rīgā un Liepājā velosipēdisti notriekuši gājējus; par ātruma pārsniegšanu sodīts 251 autovadītājs 1

 
Nozare.lv | 12.augusts 2015 6:01

Vakar Rīgā un Liepājā velosipēdu vadītāji traumēja gājējus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, Rīgā, Čaka ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis, braucot ar velosipēdu, notrieca gājēju, 1965.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Zivju ielā, 1996.gadā dzimusi sieviete, vadot velosipēdu, netika galā ar tā vadību un notrieca gājēju, 1944.gadā dzimušu sievieti. Negadījumā cieta gājēja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Tikmēr Rucavas novadā, uz autoceļa Rucava-Pape, 1959.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu "Mercedes-Benz", kas, nobraucot no ceļa, apgāzās uz jumta. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti transportlīdzekļa pasažieri - 2008.gadā dzimusi meitene un 1953.gadā dzimusi sieviete.

Limbažu novada Umurgas pagastā pie pļavas grāvī iegāzās traktors. Notikuma vietā no gūtajām traumām nomira transportlīdzekļa vadītājs, 1970.gadā dzimis vīrietis.

Tāpat vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem Latvijā noformēts 251 administratīvā pārkāpuma protokols.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 106.

Alkohola reibumā pie stūres vakar pieķerti seši šoferi - trīs Zemgales reģionā, divi Latgales reģionā un viens Vidzemes reģionā

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 85 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cietuši septiņi cilvēki.

 
Visi komentāri
 
LMT 12.augusts 2015 13:37
0 0 Atbildēt

Debīlie gājēji!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti