Pagājušajā diennaktī un ceļiem gājuši bojā divi cilvēki; par ātruma pārsniegšanu sodīti 278 autovadītāji 1

 
Nozare.lv | 19.augusts 2015 6:03

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem gāja bojā divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Dobele-Zaļenieki 1.kilometrā pagaidām nenoskaidrota persona, vadot automašīnu "Audi A4 Avant", netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira 1993.gadā dzimusi sieviete, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti 1995., 1996. un 1997.gadā dzimuši vīrieši.

Savukārt Jēkabpils novadā, autoceļa Jēkabpils-Dunava 25.kilometrā automašīna "Mitsubishi Colt", kuru vadīja 1947.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un apgāzās. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira transportlīdzekļa vadītājs, bet ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas pasažieris - 1941.gadā dzimis vīrietis.

Tāpat vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 278 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 119.

Alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti septiņi šoferi - trīs Rīgas reģionā, trīs Zemgales reģionā un viens Kurzemē.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 27 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 41 avārija, kurās cietuši desmit cilvēki.

 
Visi komentāri
 
LMT 20.augusts 2015 9:31
0 0 Atbildēt

Kad patrieks ministreli un csdd liekēžus?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti