Avāriju uz Bauskas šosejas izraisījušais Polijas mikroautobusa vadītājs nav bijis reibumā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 27.augusts 2015 10:23

Vakar traģisko autoavāriju uz Bauskas šosejas izraisījušā mikroautobusa ar Polijas numura zīmēm vadītājs nav bijis alkohola reibumā, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins.

1992.gadā dzimušais mikroautobusa "Peugeot" šoferis avārijā guva traumas un ārstējas slimnīcā. Policija nozīmējusi ekspertīzes un noskaidros negadījuma cēloņus, taču šobrīd jaunietis nav atzīts par aizdomās turēto.

Jau ziņots, ka vakar Ķekavas novadā uz Bauskas šosejas mikroautobuss "Peugeot" iebrauca pretējā joslā, kā rezultātā notika sadursme ar vieglo automašīnu "Volvo" un sekojoši ar vēl vienu mikroautobusu "Volkswagen" ar Vācijas numurzīmēm.

Negadījumā cieta "Peugeot" šoferis, 1960.gadā dzimušais "Volkswagen" vadītājs un Volvo pasažieri: 2001.gadā dzimis puisis, 1979.gadā dzimusi sieviete, 1999.gadā dzimis puisis un 1976.gadā dzimis vīrietis. 1955.gadā dzimušais "Volvo" vadītājs gāja bojā avārijas vietā.

Automašīnas negadījumā bija cietušas tik smagi, ka cietušo atbrīvošanai no to vrakiem bija nepieciešama ugunsdzēsēju palīdzība.

Pieciem negadījumā cietušajiem konstatētas smagas traumas, bet vēl vienam - vidēji smagas traumas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti