Jēkabpilī pusaudzes vadīts mopēds uzbrauc vienaudzei

 
Nozare.lv | 4.septembris 2015 6:09

Jēkabpilī vakar kādas pusaudzes vadīts mopēds uzbraucis 15 gadus vecai meitenei, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Negadījums notika Pļaviņu ielā, kad 2000.gadā dzimusi meitene ar mopēdu uzbrauca 2000.gadā dzimušai meitenei. Cietušajai sniegta medicīniskā palīdzība.

Savukārt Babītes novadā uz Ventspils šosejas sadursmē ar automašīnu cietis 1974.gadā dzimis motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki. No visiem negadījumiem Rīgas reģionā reģistrēti 26, kuros cieta seši cilvēki.

Alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti deviņi šoferi. Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 213 administratīvā pārkāpuma protokoli.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti