Apgāžoties paštaisītam transportlīdzeklim, bojā iet jaunietis 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.septembris 2015 9:51

Vakar 1997.gadā dzimis jaunietis gāja bojā, netiekot galā ar paštaisīta transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā tas apgāzies.

Negadījums noticis Pāvilostas novadā, Vērgales pagastā. Jaunietis mira notikuma vietā

Rīgā, Jūrmalas gatvē, kāds 1954.gadā dzimis automašīna "Ford" vadītājs uz gājēju pārejas uzbrauca 90 gadus vecam gājējam. Pēc negadījuma gājējs nogādāts slimnīcā.

Tāpat vakar Rīgā, Lubānas ielā, 1969.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo" uzbraucis 1940.gadā dzimušai sievietei, kura šķērsoja gājēju pāreju. Pēc negadījuma sieviete nogādāta slimnīcā.

 Pēc divu automašīnu sadursmes Madlienā, pie pagrieziena uz Zādzeni, slimnīcā nogādāti četri cilvēki, tostarp mazs bērns, informēja Valsts policijā.

Sadursme notikusi starp automašīnu "Suzuki Sx4" un automašīnu "Chrysler". Slimnīcā nogādāta 1973.gadā dzimusī automašīnas "Suzuki" vadītāja, kā arī automašīnas "Chrysler" pasažieri - 1990. un 1992.gadā dzimuši jaunieši, kā arī 2012.gadā dzimusi meitene.

Savukārt Daugavpils novadā, Naujenes pagastā, vakar notikusi sadursme starp automašīnu "VW Sharan", kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Audi A6", kuru vadīja 1962.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma automašīnas "Audi" vadītāja tika nogādāta slimnīcā.

Tāpat Krustpils pagastā 1981.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Mazda 323" uzbrauca 1939.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 160 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 25 cilvēki, bet divi gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 112 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 21.septembris 2015 15:16
13 1 Atbildēt

Kur mums bildes dabūt? Turklāt šinī gadījumā tās arī nevajadzētu publicēt.

brum brum 21.septembris 2015 12:57
8 4 Atbildēt

Man tāds kā ieteikums - šis tak it kā auto portāls. Te mazliet uz auto/tehniku "pasisti" cilvēki nāk. Nu esiet tik laipni, ja jau to portālu kūrējat, ja liekat ziņu par paštaisīto dranduļetu, kas apgāzās, tak uzrastiet ko vairāk. Atrodat bildes, video, da jebko. Citādi te ir tāds pats haltūrisms un pofigs kā visos medijos - kaut kādu LETA ziņu iepublicē, paši tikai virsrakstu izlasa un pat nemēģina pirktsu pakustināt lai rastos tiešām labs materiāls. Domāju, rezultāts jums $ ir adekvāts nestrādāšanai. Es šo rakstu atvēru dēļ virsraksta, bet satura ta nav....

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti