Gulbenes novadā iereibis vīrietis ar auto iebrauc kokā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.oktobris 2015 11:19

Vakar Gulbenes novadā kāds iereibis vīrietis ar automašīnu iebraucis kokā un pats savainojies.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, Jaungulbenes pagastā, autoceļa Gulbene-Jaungulbene 15.kilometrā, 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Golf", iebrauca kokā un guva smadzeņu satricinājumu, kā arī pleca locītavas sasitumu. Atklājās, ka pie stūres viņš bija sēdies, būdams alkohola reibumā. Cietušais tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt Aizputē, Ziedu un Lažas ielas krustojumā, 1980.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Ford Focus" sadūrās ar 1951.gadā dzimuša vīrieša vadītu mopēdu "Shenke". Negadījumā cieta mopēda vadītājs, kurš ar ķermeņa sasitumiem tika nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Rīgā, Slokas un Kuldīgas ielas krustojumā, 1952.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel" uzbrauca 1978.gadā dzimušai gājējai, Dānijas pilsonei, kura ar smadzeņu satricinājumu un vaļēja brūci galvā tika nogādāta slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas autoceļiem kopumā reģistrējusi 57 satiksmes negadījumus, no tiem 26 notikuši Rīgā, pa deviņiem - Zemgalē un Vidzemē, astoņi - Kurzemē, bet pieci - Latgalē. Četrās avārijās cietis pa vienam cilvēkam.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 22 autovadītāji, kuri bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā pieķerti desmit dzērājšoferi, Kurzemē un Latgalē - pa četriem, Vidzemē - trīs, bet Zemgalē - viens.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 240 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 124 - noformēts Rīgā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti