Rīgā nenoskaidrota automašīna notriekusi gājēju un aizbraukusi no notikuma vietas

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 17.novembris 2015 8:10

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrots transportlīdzeklis notrieca gājēju un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Kaķasēkļa dambī neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli notrieca 1933.gadā dzimušu sievieti un aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī gājēja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Kandavā, Lielajā ielā, pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli notrieca gājēju, 1981.gadā dzimušu sievieti, un aizbrauca no notikuma vietas. Gājēja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Aizkrauklē, Gaismas ielā, 1939.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi 80", uz gājēju pārejas notrieca 1939.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 40 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 214 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 100.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti 11 šoferi - septiņi Rīgas reģionā, divi Vidzemes reģionā un pa vienam Kurzemes un Latgales reģionā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti