Rīgā automašīna nāvējoši traumē jaunieti

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 19.novembris 2015 7:37

Vakar Rīgā, ceļā uz Bolderāju, automašīna nāvējoši traumēja kādu 16 gadus vecu jaunieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz Daugavgrīvas šosejas 1954.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Toyota" notrieca gājēju, kurš šķērsoja brauktuvi no kreisās uz labo pusi. Gājējs, 1999.gadā dzimis jaunietis, no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Rīgā, Maskavas ielā, 1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Honda" uz regulējamas gājēju pārejas notrieca 2001.gadā dzimušu zēnu, kurš pārvietojās ar skūteri. Cietušais zēns ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši divi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cieta divi cilvēki un un viens cilvēks gāja bojā.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 230 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā. Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Vidzemes reģionā - 76.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti astoņi šoferi - četri Vidzemes reģionā, divi Rīgas reģionā un pa vienam Kurzemes un Latgales reģionā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti