Autovadītājs ietriecas policijas automašīnā; iespējams, bijis alkohola reibumā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.decembris 2015 7:08

Vakar, 11.decembrī, Dobeles novada Jaunbērzes pagastā 1952.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Passat Variant", nobrauca no ceļa braucamās daļas uz nomali, kā rezultātā ietriecās stāvošā, ar ieslēgtām bākugunīm policijas automašīnā, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Savukārt pēc sadursmes automašīna ietriecās priekšā stāvošā "Nissan X Trail". Cieta divi policisti un pats "VW Passat Variant" automašīnas vadītājs, kuri tika nogādāti slimnīcā. Viens no policistiem jau atstājis slimnīcu.

Negadījums notika ap plkst.23.30 uz ceļa Jelgava - Tukums 22.kilometra.

"VW Passat Variant" vadītājs, iespējams, bija alkohola reibumā,

Policisti pirms tam, pildot dienesta pienākumus, bija apturējuši kādu automašīnas vadītāju par ātruma pārkāpšanu, tāpēc tajā laikā, kad automašīna "VW Passat Variant" pēkšņi ietriecās policijas automašīnas aizmugurē, abi policijasdarbinieki atradās dienesta automašīnā, jo tika noformēts protokols par ātruma pārkāpšanu. Savukārt vadītājs, kuram tika formēts protokols, tajā laikā atradās savā automašīnā un nav cietis. Notikušā apstākļi tiek skaidroti. Sākts kriminālprocess.

Vakar pēc plkst.17 Limbažu novadā pie Skultes automašīna uzbrauca uz ceļa braucamās daļas izskrējušam meža dzīvniekam - alnim. Negadījums noticis uz Tallinas šosejas pie mājām "Irbulīši". Ceļu satiksmes negadījumā iesaitītā automašīnas vadītāja guvusi traumas un nogādāta slimnīcā.

Savukārt vakar plkst.19.15 Jelgavā autovadītāja uzbrauca 12 gadus vecai meitenei, kura šķērsoja brauktuvi tuvu braucošas automašīnas priekšā. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Vakar Rīgā, Brīvības ielā, plkst.15.59 trolejbuss uzbraucis gājējai, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Jūrmalā, Dubultu prospektā, plkst.18.03 automašīna uz gājēju pārejas uzbraukusi pensionāram.

Ap pusnakti Jaunjelgavas novadā, Sērenes pagastā, jaunietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz", iebrauca grāvī. Negadījumā mašīna apgāzās. Automašīnas vadītājs un vēl trīs vīrieši ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 92 ceļu satiksmes negadījumi ar 24 cietušajiem. Visvairāk cietušo ir Zemgales reģionā - deviņi.

Aizvadītajā diennaktī par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 258 protokoli, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Rīgas reģionā par pārāk ātru braukšanu noformēti 134, Zemgales reģionā - 48, Vidzemes reģionā - 35, Kurzemes reģionā - 28, bet Latgales reģionā - 13 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti 14 autovadītāji. Rīgas reģionā pieķerti pieci šoferi, Zemgales reģionā - divi, Vidzemes un Kurzemes reģionā - katrā pa trim, bet Latgalē - viens autovadītājs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti