Pagājušajā diennaktī avārijās uz Latvijas ceļiem gājuši bojā divi autovadītāji 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.janvāris 2016 7:05

Pagājušajā diennaktī avārijās uz Latvijas ceļiem gāja bojā divi autovadītāji.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.19.20 Engures novadā, Ventspils šosejas 52.kilometrā, kravas automašīna "Scania", kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un apgāzās. Transportlīdzekļa vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Rīgā, Biķernieku un Lielvārdes ielas krustojumā, 1941.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Škoda Fabia", nobrauca no ceļa un ietriecās aizsargbarjerā un kokā. Automašīnas vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Talsu novadā, autoceļa Talsi-Kuldīga 3.kilometrā, automašīna "Volvo V40", kuru vadīja 1953.gadā dzimis vīrietis, ietriecās automašīnā "Audi A3", kura stāvēja ceļa labajā pusē iestigusi sniegā. Automašīnas "Audi" vadītāja, 1987.gadā dzimusi sieviete bija izkāpusi no automašīnas un viņu notrieca minētā automašīna "Volvo". Negadījumā cieta automašīnas "Audi" vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 103 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 43 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 123 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 71.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti astoņi šoferi - seši Rīgas reģionā un divi Kurzemes reģionā.

 
Visi komentāri
 
LMT 12.janvāris 2016 14:51
0 2 Atbildēt

Visu cieņu CSDD darboņiem!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti