Rīgā autobusa un automašīnas sadursmē cietuši četri cilvēki

 
Nozare.lv | 14.janvāris 2016 7:01

Vakar Rīgā autobusa un automašīnas sadursmē cieta četri cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Juglas un Murjāņu ielas krustojumā sadūrās autobuss, kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis, un automašīnas "Mercedes Benz", kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti autobusa vadītājs un pasažieri - 1992.gadā dzimis vīrietis un 1996.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta arī 2006.gadā dzimusi meitene, kura no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt Baldones novadā 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo", notrieca gājēju - 1944.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Autoceļa Inčukalns-Ropaži-Ikšķile 7.kilometrā automašīna "Nissan Navara", kuru vadīja 1994.gadā dzimusi sieviete, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta transportlīdzekļa vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 89 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 40 avārijas, kurās cieta desmit cilvēki.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 112 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 53.

Par agresīvo braukšanu sastādīti divi administratīvā pārkāpuma protokoli pret vadītājiem Rīgas reģionā. Kopā valstī administratīvā pārkāpuma protokoli par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu sastādīti 619, no tiem Rīgas reģionā - 371.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti septiņi šoferi - divi Latgales reģionā, divi Vidzemes reģionā un pa vienam Rīgas reģionā, Zemgalē un Kurzemē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti