Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri gājēji

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.februāris 2016 7:08

Rīgā, Raiņa bulvāra un Inženieru ielas krustojumā, 1964.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu BMW uzbraukusi 1998.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola stāstīja, ka pēc sadursmes ar automašīnu gājējs guvis galvas smadzeņu satricinājumu, muguras un vēdera traumu.

Gājējam uzbraukts arī Daugavpils novada Sventes pagastā. Tur traktors uzbraucis 1943.gadā dzimušam vīrietim, kurš guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Pēc sadursmes ar traktoru vīrietis guvis smagas politraumas.

Vītola stāstīja, ka mediķi vakar palīdzību snieguši arī Zemgales reģionā, kur, automašīnai iebraucot grāvī, cietuši divi cilvēki. Automašīnas vadītājs 60 gadus vecs vīrietis avārijas rezultātā guvis galvas smadzeņu satricinājumu un brūci galvā, bet blakussēdētājs - 31 gadu vecs vīrietis - guvis galvas smadzeņu satricinājumu un kājas traumu. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Cēsu un Tallinas ielas krustojumā, 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen" uzbraucis 2004.gadā dzimušai gājējai, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēts 31 negadījums, kurā cietuši pieci cilvēki.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 268 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu sodīts Rīgas reģionā - 116. Zemgales reģionā sodīti 73 šoferi, Kurzemes reģionā par ātruma pārsniegšanu sodīti 35 autovadītāji, bet Latgales un Vidzemes reģionā - katrā pa 22.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturēti trīs šoferi, bet četri - par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā. Savukārt par agresīvu automašīnas vadīšanu sodīti trīs šoferi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 2

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti