Ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki bērni

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 3.marts 2016 7:01

Vakar policija par automašīnas vadīšanu alkoholisko dzērienu reibumā apturējusi un sodījusi trīs šoferus, informē Valsts policija.

Vakar pa vienam iereibušam šoferim noķerts Rīgas reģionā, Kurzemē un Latgalē. Rīgas reģionā administratīvā pārkāpuma protokols noformēts arī vienam autovadītājam par agresīvu braukšanu.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēts 251 protokols, no tiem 95 - Rīgas reģionā, 53 - Zemgales reģionā, 40 - Latgales reģionā, 17 šoferi sodīti Kurzemes reģionā, bet 46 - Vidzemes reģionā.

Vakar ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši vairāki bērni, informē Valsts policija.

Vakar no rīta Jelgavas novada Vircavas pagastā, uz ceļa Dimzas-Vircava-Vairogs, 1984.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "BMW" uzbrauca gājējam, 2009.gadā dzimušam zēnam, kurš šķērsoja ceļu. Savukārt vakarā Jelgavā, Tērvetes ielā, 1960.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" notrieca gājēju, 2007.gadā dzimušu zēnu, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrētas 52 avārijas, kurās cietuši trīs cilvēki. Puse ceļu satiksmes negadījumu fiksēti Rīgā un tās apkārtnē.

Policisti arī saņēmuši precīzāku informāciju par negadījumu 1.marta vakarā Rīgā, Dzelzavas un Gunāra Astras ielu krustojumā. Tur 1968.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo" izraisīja sadursmi ar automašīnu "Honda", kuru vadīja 1951.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "VW", kuru vadīja 1953.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta kādas automašīnas pasažieres - 1990.gadā dzimusi sieviete un 2000.gadā dzimusi meitene, kuras nogādātas medicīnas iestādēs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti