Tukuma novadā bojā gājis 1989.gadā dzimis motocikla vadītājs 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 3.aprīlis 2016 7:11

Pagājušajā diennaktī gājis bojā motociklists, bet ceļu satiksmes negadījumos cietuši vēl 18 cilvēki, informēja Valsts policijas preses pārstāve Ilze Jurēvica.

Vakar Tukuma novadā, Džūkstes pagastā, nereģistrētu motociklu vadījis kāds 1989.gadā dzimis vīrietis, kurš netika galā ar motocikla vadību un ietriecās kokā. No negadījumā gūtajām traumām motocikla vadītājs nomira notikuma vietā.

Avarējis arī kāds 2002.gadā dzimis motociklists Ķekavā, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Kurzemē, Durbes novadā, kvadraciklu vadījis 1991.gadā dzimis vīrietis, nobraucis no ceļa braucamās daļas un apgāzies. Negadījumā vīrietis guva traumas un tika nogādāts slimnīcā. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola aģentūrai LETA pastāstīja, ka vīrietis bija alkohola reibumā un avārijā guva galvas smadzeņu satricinājumu.

Vītola arī uzsvēra, ka iestājoties siltiem laikapstākļiem, arvien palielinās negadījumu skaits, kuros iesaistīti un traumas gūst motociklisti.

Vakar avārijā Rīgā cieta arī kāda 1979.gadā dzimusi sieviete. Avārija notika rīta pusē, kad sadūrušies "Mercedes Benz" un "Renault Kango", ko vadīja attiecīgi 1970. un 1961.gadā dzimuši vīrieši. Cieta "Renault Kango" pasažiere.
Tāpat vakar Rīgā 1975.gadā dzimis vīrietis bez autovadītāja apliecības vadījis auto un uzbraucis 1985.gadā dzimušai gājējai. Viņa no hospitalizācijas atteikusies.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, lielākais skaits - 31 - Rīgas reģionā, kam seko Zemgale ar 16, bet vismazāk avāriju reģistrēts Latgalē - trīs.

Par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu vakar aizturēti 211 šoferi

Policija vakar reģistrējusi kopumā 211 gadījumus, kad transportlīdzekļu vadītāji pārkāpuši atļauto braukšanas ātrumu, informēja Valsts policijā.

Lielākā daļa gadījumu - 127 - reģistrēti Rīgas reģionā, kam seko Vidzemes reģions ar 34 un Zemgale ar 25. Visretāk ātrums vakar pārsniegts Kurzemes reģionā - reģistrēti deviņi šādi gadījumi.

Tāpat policija vakar reģistrējusi 15 gadījumus, kad transportlīdzeklis vadīts alkohola vai narkotisko vielu reibumā. Lielākā daļa gadījumu - septiņi, reģistrēti Rīgas reģionā, bet mazākais - viens - Kurzemē.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
vārds 3.aprīlis 2016 14:52
6 2 Atbildēt

nu ta beidzot sezonu var uzskatīt par atklātu

platais gals 3.aprīlis 2016 23:29
1 0 Atbildēt

latglee laikam visu dzeki var nokaartot bez starpniekiem, statistika vismaz labaaka ;)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti