"Audi A5" iebrauc pretējā joslā un saduras ar "Scania" 3

 

Foto: iAuto

Nozare.lv | 6.aprīlis 2016 6:55

Vakar Dobeles novada Bikstu pagastā ceļa Rīga-Skulte-Liepāja 72.kilometrā automašīna "Audi A5" iebraukusi pretējā joslā un sadūrusies ar automašīnu "Scania R124", kura vilkusi kravas kasti, informē Valsts policijā. Pēc sadursmes abas automašīnas iebrauca grāvī. Negadījumā cietis 1960.gadā dzimušais "Audi" vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Bauskas novadā, neievērojot drošu distanci, automašīna uzbraukusi gājējam. Negadījums noticis Codes pagastā, kur 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" nav ievērojis distanci un uzbraucis 1993.gadā dzimušam riteņbraucējam. Jaunietis nogādāts slimnīcā.

Kuldīgas novada Vārmes pagastā 1957.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo V40", uzbraucis 1988.gadā dzimušam gājējam.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 32 negadījumi bez cietušajiem.

Vakar par agresīvu automašīnas vadīšanu policija sodījusi piecus autovadītājus, bet vēl desmit - par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu reibumā. Agresīvie šoferi pieķerti Rīgas reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturēti astoņi šoferi, bet divi - par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 198 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 103 Rīgas reģionā. Vidzemes reģionā sodīti 63 autovadītāji, Latgales reģionā 50 šoferi, Zemgales reģionā 34 šoferi, bet Kurzemes reģionā - astoņi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 32 negadījumi bez cietušajiem.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kimi 6.aprīlis 2016 10:34
1 0 Atbildēt

Pasakiet ko dara, domājams, apturētā busiņa vadītājs pie policijas mašīnas loga. Kādēļ vadītāji tiek aicināti pie policijas auto un pat sēdināti tajās? Vai policistu darbības tiek filmētas, tai skaitā arī mašīnas iekšpusē?

tiks 6.aprīlis 2016 10:48
1 0 Atbildēt

Kā ko dara!?

Policisti viņam teica, ka lai viņš brauc, be viņš izkāpa no mašīnas un gāja aizrādīt policistiem, ka sodu vajadzētu, jo viņš nebija piesprādzējies.

Protokolu pieprasa.

ss 7.aprīlis 2016 20:24
1 0 Atbildēt

Gribu redzēt kā scania R124 velk kravas kasti, strīķi vai kā savādāk?:)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti