Vakar vairākas automašīnas ietriekušās kokos, cietuši cilvēki 5

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.maijs 2016 11:18

Vakar vairākas automašīnas nobraukušas no ceļa un ietriekušās kokos, avārijās cietuši cilvēki.

Alūksnes novada Malienas pagasta Brenčos 1987.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Nissan Almera" nobraukusi no ceļa braucamās daļas un ietriekusies kokā. Negadījumā cietuši automašīnas pasažieri - 1966.gadā un 1999.gadā dzimušas sievietes, kā arī 1957.gadā dzimis vīrietis.

Strenčos, Ziedugravas ielā, 1997.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar automašīnu BMW un iebraucis kokā. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kā arī trīs pasažieri - 1995.gadā un 1997.gadā dzimuši vīrieši un 1997.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Rīgā, Biķernieku ielā, notika sadursme starp automašīnu "Opel", kuru vadīja 1992.gadā dzimis vīrietis, un BMW, kuru vadīja 1997.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes automašīna BMW iebraukusi kokos. Slimnīcā nogādāts "Opel" vadītājs, bet BMW vadītājs no hospitalizācijas atteicies.

Tāpat Rīgā, Vietalvas ielā, 1994.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu BMW uzbraucis apgaismes stabam, to sabojājot. Negadījumā cietuši un slimnīcā nogādāti 1991. un 1989.gadā dzimuši vīrieši.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi ar 16 cietušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 29 negadījumi ar septiņiem cietušajiem.

Vakar pieķerti 14 iereibuši šoferi, bet par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu 196 autovadītāji.

Rīgas reģionā par automašīnas vadīšanu reibumā sodīti septiņi šoferi, Kurzemes reģionā trīs, Vidzemes reģionā divi un pa vienam Latgales un Zemgales reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu visvairāk administratīvā pārkāpuma protokolu noformēts Rīgas reģionā - 68. Zemgales reģionā sodīti 57 šoferi, Vidzemes reģionā 31 šoferis, Kurzemes reģionā 21 šoferis un Latgales reģionā 19 šoferi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi ar 16 cietušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 29 negadījumi ar septiņiem cietušajiem.

 
Visi komentāri
 
marta 2.maijs 2016 14:36
0 0 Atbildēt

radarus uz katra koka

khmm 2.maijs 2016 15:13
0 0 Atbildēt

a koki, koki necieta?

un vispār - baigas tās mašīnas, savus vadītājus ievilina kokos...

Jo-ma-jo 2.maijs 2016 15:33
0 0 Atbildēt

tā ir ar tiem "kokiem" - es arī sestdien redzēju avarējušu mašīnu uz Madonas-Gulbenes šosejas, pie Kujas upes tilta - kā smejies, bija noskrējusi no ceļa un ielidojusi kokos - likās, ka jaunieši - otra ekipāža bija atsteigusies palīgā, mēģināja kaut ko kustināt...

Kaspars 2.maijs 2016 22:15
0 0 Atbildēt

Tā tur ir ar tiem kokiem-galīgi izlaidušies! Nepietiek, ka uz vadiem krīt-tagad arī mašīnām priekšā lien!

alte 2.maijs 2018 9:50
0 0 Atbildēt

Jocīgi tie koki,kāds viņiem naids pret BMW????

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti