Krustpils novadā apgāžoties "Scania" kravas mašīnai, bojā gājis tās vadītājs 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.maijs 2016 8:55

Vakar Krustpils novadā, apgāžoties kravas automašīnai, bojā gājis tās vadītājs.

Negadījums noticis Kūku pagastā, ceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža (Paternieki) 155.kilometrā, kur automašīna "Scania" nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā bojā gājis 1957.gadā dzimušais automašīnas vadītājs.

Vakar sadursmēs ar automašīnām cietuši arī bērni. Rīgā, Alunāna ielā, 1958.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Lexus" uzbraukusi 2011.gadā dzimušam zēnam, kurš nogādāts slimnīcā. Bet Kandavā, Lielajā ielā, 1997.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Opel Astra" uzbraukusi 2005.gadā dzimušam zēnam, kurš izskrējis uz ceļa braucamās daļas.
Zēns nogādāts slimnīcā.

Mārupē, Bebru un Gaujas ielas krustojumā, 1981.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen" uz gājēju pārejas uzbraucis 2005.gadā dzimušai velosipēdistei, kura nogādāta slimnīcā.

Bet Rīgā, Dārzciema ielā, automašīnas "Volkswagen" pasažiere, atverot durvis, izraisījusi sadursmi ar velosipēdistu - 1989.gadā dzimušu vīrieti.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem Latvijā noformēti 180 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk protokolu par šo pārkāpumu noformēts Rīgas reģionā - 66. Zemgales reģionā noformēti 50 protokoli, Vidzemes reģionā - 30 protokoli, Kurzemes reģionā - 21 protokols un Latgales reģionā - 13 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā administratīvā pārkāpuma protokoli noformēti sešiem šoferiem, no tiem četriem Rīgas reģionā un pa vienam Zemgales un Vidzemes reģionā. Viens šoferis apturēts par automašīnas agresīvu vadīšanu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un viens gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi ar astoņiem cietušajiem.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 6.maijs 2016 13:50
1 0 Atbildēt

Vakar kā reiz braucu garām šai Skanijai.

Gan pats auto gan piekabe bija uz asfalta. Piekabe uz sāna, bet vilcējs ar saplacinātu kabīni aukšpēdu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti