Vakar Siguldā divu automašīnu sadursmē cietis zīdainis

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 9.maijs 2016 9:10

Vakar Siguldā divu automašīnu sadursmē cietis zīdainis.

Negadījums noticis Rūdolfa Blaumaņa ielas un Vidzemes šosejas krustojumā, kur 1984.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Ford" sadūrusies ar automašīnu "Volvo", ko vadīja 1992.gadā dzimusi sieviete. Sadursmē cietusi 1985.gadā dzimusi "Ford" pasažiere un 2015.gadā dzimusi meitenīte, kas atradās automašīnā "Volvo". Abas cietušās nogādātas slimnīcā.

Garkalnes novada Baltezerā notikusi sadursme starp automašīnu "Audi", ko vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Volkswagen", ko vadīja 1993.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietis "Volkswagen" vadītājs un pasažieri - 2008.gadā dzimis zēns, 1963.gadā un 1970.gadā dzimušas sievietes, kā arī automašīnas "Audi" pasažieris. Visi cietušie gan atteikušies no hospitalizācijas.

Jelgavas novada Lielplatones pagastā, iepretim kādai mājai Tirgus ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar mopēda vadību, nokritis no tā un guvis miesas bojājumus. Mopēda vadītājs bijis alkohola reibumā un pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Talsu novada Valdgaldes pagastā 2002.gadā dzimusi meitene vadījusi kvadriciklu un nav tikusi galā ar tā vadību, kā rezultātā uzbraukusi betona blokiem un apgāzusies. Meitene pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Vakar policija par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturējusi 21 šoferi. 

Visvairāk šoferu apturēti Rīgas un Latgales reģionā - katrā pa sešiem, bet Vidzemes, Kurzemes un Zemgales reģionā - katrā pa trīs.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 262 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 116 Rīgas reģionā. Zemgales reģionā noformēti 52 protokoli, Vidzemes reģionā 41 protokols, Latgales reģionā apturēti 37 šoferi, bet Vidzemes reģionā 16 šoferi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 24 negadījumi ar sešiem cietušajiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 7

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti