BMW un Opel uzbraucis gājējiem

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.jūlijs 2016 11:21

Vakar reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 15 cilvēki. Notikuši divi negadījumi, kuros BMW un Opel uzbraukuši gājējiem.

Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 111, 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu BMW, uzbrauca 1997.gadā dzimušai gājējai, kura negadījumā guva traumas un tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt Siguldā, Ausekļa ielā 6, 1984.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel", uzbrauca 1951.gadā dzimušam gājējam, kurš pēc negadījuma guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Babītes pagastā, Kleistu un Mazās Kadiķu ielu krustojumā 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen", uzbrauca kokam. Negadījumā cieta divi pasažieri - 1960.gadā dzimis vīrietis, kurš guva traumas un tika nogādāts slimnīcā un 1964.gadā dzimis vīrietis, kurš guva traumas, taču no hospitalizācijas atteicās.

Vakar pēcpusdienā Rīgā, Zemitāna ielā 2b, 1988.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Volvo", atpakaļgaitā uzbrauca stāvošai automašīnai "Mercedes Benz". Ceļu satiksmes negadījumā cieta "Volvo" pasažiere - 2016.gadā dzimusi meitenīte, kura tika nogādāta slimnīcā.

Babītes novadā uz autoceļa Rīga-Ventspils notika sadursme starp automašīnu "Renault", kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis, un 1975.gadā dzimušu velosipēdistu. Velosipēdists negadījumā guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Piedrujas ielā, 1983.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Renault" uzbrauca 1992.gadā dzimušam velosipēdistam. Velosipēdists negadījumā guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Limbažu novadā, Vidrižu pagastā, autoceļa Ragana-Limbaži 11.kilometrā 1967.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mercedes Benz" nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Autovadītājs guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Riebiņu novadā, Galēnu pagastā, uz ceļa Lomi-Bortnieki 1999.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu "Jawa", kurš nav reģistrēts noteiktā kārtībā, nepalaida pa galveno ceļu braucošu automašīnu "Audi", kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā traumas guva motocikla vadītājs un pasažiere - 1998.gadā dzimusi sieviete. Abi cietušie tika nogādāti slimnīcā.

Babītes novadā uz autoceļa Salaspils-Babīte 1958.gadā dzimis vīrietis, uzsākot kustību ar autobusu "Solaris", iespieda durvīs pasažieri - 1980.gadā dzimušu vīrieti, kurš guva traumas un tika nogādāts slimnīcā. Pēc negadījuma ar situācijas reakciju slimnīcā nogādāts arī autobusa šoferis.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sodīti deviņi autovadītāji. 

Visvairāk administratīvā pārkāpuma protokolu par braukšanu reibumā noformēti Rīgā - pieci. Pa diviem dzērājšoferiem pieķerti Zemgales un Latgales reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 233 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 110 Rīgas reģionā, 53 Zemgales reģionā, 38 Vidzemes reģionā, 19 Kurzemes reģionā un 13 Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 15 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti