Rīgā autovadītājs notriecis sešgadīgu puiku un aizmucis no notikuma vietas

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 13.jūlijs 2016 11:13

Vakar Rīgā kāds autovadītājs notriecis sešus gadus vecu puiku un aizbraucis no notikuma vietas.

Negadījums noticis Meža prospektā, kur nenoskaidrots autovadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 2010.gadā dzimušam puikam un pēc negadījuma notikuma vietu pametis. Cietušais zēns pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas palaists mājās no slimnīcas.

Jelgavā, Zvejnieku ielas un Meiju ceļa krustojumā, 1949.gadā dzimis vīrietis ar autobusu uzbraucis 1952.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Tāpat Jelgavā, Lietuvas šosejas krustojumā ar Platones ielu, 2001.gadā dzimis puisis ar motorolleru "Aprilia SR50" uzbraucis 1980.gadā dzimušai sievietei, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Tikmēr Jūrmalā, Jomas ielā, 1980.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen" uzbraucis 1997.gadā dzimušam jaunietim, kurš vadījis mopēdu "Sherco". Jaunietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vakar par braukšanu alkohola reibumā pieķerti 12 šoferi.

Rīgas reģionā pieķerti pieci šoferi, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, Zemgales un Latgales reģionā pieķerti pa trim dzērājšoferiem, bet Vidzemes reģionā - viens.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 267 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 98 Rīgas reģionā, 52 Zemgales reģionā, 51 Vidzemes reģionā, 36 Latgales reģionā un 30 Kurzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti