Ludzā pusaudzis nozog automašīnu un izraisa avāriju

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 27.jūlijs 2016 20:43

Ludzā kāds 17 gadus vecs vietējais jaunietis nozadzis vieglo automašīnu un izraisījis ar to avāriju, ietriecoties apgaismes stabā.

24.jūlija rītā kāds ludzānietis konstatējis, ka ir nozagta viņam piederošā automašīna "VW Passat", kura atradās daudzdzīvokļu mājas pagalmā Latgales ielā.

Veicot operatīvās meklēšanas pasākumus, jau pēc pusstundas policijas darbinieki atrada nozagto transportlīdzekli - Ciblas novada Zvirgzdenes pagastā automašīna bija nobraukusi no ceļa braucamās daļas, ietriekusies ceļa zīmē un apgaismes stabā. Automašīnu vadījusī persona notikuma vietu bija atstājusi.

Turpinot izmeklēšanu, noskaidrots, ka ar šī transportlīdzekļa zādzību un ceļu satiksmes negadījumu ir saistīts kāds 17 gadus vecs vietējais jaunietis, kurš jau iepriekš vairākkārt bija nonācis policijas redzeslokā par automašīnu zādzībām gan Ludzā, gan Rēzeknē.

Talsu novadā notikušo avāriju ar četriem cietušajiem izraisījis nepilngadīgs jaunietis alkohola reibumā.

Pagājušajā naktī Talsu novada Jaunpagastā notikušo automašīnas avāriju, kurā cieta četri cilvēki, izraisījis 17 gadus vecs jaunietis bez autovadītāja tiesībām, kurš pie stūres bija sēdies alkohola reibumā. 

Pārbaudot autovadītāju, tika noskaidrots, ka viņš ir 2,04 promiļu stiprā alkohola reibumā, turklāt jaunietis pie stūres brauca bez iegūtas autovadītāja apliecības. Policija precizē negadījuma apstākļus.

Jau ziņots, ka satiksmes negadījums ap plkst.3.40 noticis Talsu novada Virbu pagasta Jaunpagastā, kur pa Lēdas ielu kāds 17 gadus vecs jaunietis vadījis automašīnu "Opel Omega". Autovadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta pats autovadītājs, kā arī pasažieres - viena 27 gadus veca un divas 26 gadus vecas sievietes. Cietušie tika nogādāti slimnīcā, kur konstatēts, ka viņu gūtās traumas nav smagas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti