Smaga avārija Baldones novadā - divu automašīnu sadursmē gājis bojā viens, bet cietuši vēl pieci cilvēki

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.septembris 2016 8:48

Vakar Baldones novadā divu automašīnu sadursmē gājis bojā viens, bet cietuši vēl pieci cilvēki.

Negadījums noticis ceļa Rīga-Bauska 28.kilometrā, kur notikusi sadursme starp automašīnu "Volkswagen Passat Variant", kuru vadījis 1958.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Opel Vivaro", kuru vadījusi 1961.gadā dzimusi sieviete.

Sadursmes rezultātā traumas guvis 1950.gadā dzimis "Volkswagen" pasažieris, kā arī "Opel" vadītāja un trīs pasažieri - 1987.gadā dzimusi sieviete, 2012.gadā dzimis puisītis un 2006.gadā dzimusi meitene. Savukārt "Vokswagen" vadītājs negadījuma vietā no gūtajām traumām gājis bojā.

Daugavpilī, Imantas un Teātra ielas krustojumā, nezināma automašīna uz gājēju pārejas notriekusi 2001.gadā dzimušu jaunieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Maskavas ielā, pagaidām pie nenoskaidrotiem apstākļiem miesas bojājumus guvusi 1972.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

 

Vakar policija apturējusi deviņus agresīvus autovadītājus. Visi agresīvie autovadītāji apturēti Rīgas reģionā, un viņiem par agresīvo braukšanu noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 227 pārkāpuma protokoli, no tiem 95 - Rīgas reģionā, 53 - Zemgales reģionā, 29 - Vidzemes reģionā, 26 - Latgales reģionā un 24 - Kurzemes reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti septiņi protokoli: četri - Vidzemes reģionā, divi - Zemgales reģionā un viens - Rīgas reģionā. Tāpat Rīgas reģionā pieķerti divi šoferi, kuri pie stūres bija sēdušies narkotisko vielu reibumā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki un viens gājis bojā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti