Tukuma novadā ar automašīnu uzbraukts diviem velosipēdistiem

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 19.septembris 2016 8:53

Vakar Tukuma novadā automašīna notriekusi divus velosipēdistus.

Negadījums noticis Sēmes pagastā, ceļa Tukums-Ķesterciems-Mērsrags-Kolka 10.kilometrā, kur 1951.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel Astra", uz īsu brīdi novērsusi skatienu no ceļa un uzbraukusi diviem velosipēdistiem, kuri braukuši pa ceļa asfaltēto daļu. Negadījumā cieta abi velosipēdisti - 1986.gadā dzimis vīrietis un 1988.gadā dzimusi sieviete.

Salacgrīvas novada Liepupes pagastā 1997.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Audi A6 Avant" nobraucis no ceļa un ietriecies akmenī. Negadījumā cietuši automašīnas pasažieri - 1990.gadā dzimis vīrietis un 1995.gadā dzimis jaunietis.

Savukārt Rīgā, Brīvības ielā, 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Toyota" uz gājēju pārejas uzbraucis 1946.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar uz Latvijas ceļiem par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti 18 šoferi.

Par braukšanu alkohola reibumā Rīgas reģionā noformēti 11 administratīvā pārkāpuma protokoli, Zemgales reģionā četri un Vidzemes reģionā trīs protokoli.

Par atļautā ātruma pārsniegšanu kopumā noformēti 268 protokoli, no tiem 81 Rīgas reģionā, 69 Zemgales reģionā, 60 Kurzemes reģionā, 31 Vidzemes reģionā un 27 Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti