Liepājā satiksmes autobuss notriecis 92 gadus vecu sirmgalvi

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.septembris 2016 9:13

Vakar Liepājā satiksmes autobuss notriecis kādu 92 gadus vecu sievieti.

Negadījums noticis Malkas ielā, kur 1972.gadā dzimis vīrietis ar satiksmes autobusu uzbraucis 1924.gadā dzimušai sievietei, kura pēkšņi šķērsojusi ceļa braucamo daļu. Cietusī gājēja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Tikmēr Ventspilī, Dzintaru ielā, 1950.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi 80" uzbraucis 1939.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kuldīgā, Aizputes ielā, mediķi snieguši palīdzību kādai 2003.gadā dzimušai meitenei, kuru uz gājēju pārejas notriekusi automašīna "Ford Mondeo". Pēc tam, kad automašīnas vadītāja veikusi pārrunas ar meiteni, viņa notikuma vietu pametusi, par sadursmi neziņojot policijai.

Vakar policija apturējusi deviņus agresīvus autovadītājus. 

Lielākā daļa agresīvo šoferu - astoņi, apturēti Rīgas reģiona, bet viens agresīvais šoferis - Vidzemes reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti kopumā 262 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 122 noformēti Rīgas reģionā, 53 Zemgales reģionā, 34 Latgales reģionā, 28 Kurzemes reģionā un 25 Vidzemes reģionā.

Savukārt par sēšanos pie auto stūres alkohola reibumā noformēti septiņi pārkāpuma protokoli - trīs Rīgas reģionā un pa diviem protokoliem Latgales un Kurzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 114 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti