Traģiskā ceļu satiksmes negadījumā miris gājējs

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.septembris 2016 16:30

Vakar ceļu satiksmes negadījumā Sventē miris gājējs.

Negadījums noticis īsi pirms plkst.20 Daugavpils novadā, Sventes pagasta, Sventē uz autoceļa A14. Tur 1942.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Škoda Fabia" uzbrauca gājējam, 1956.gadā dzimušam vīrietim, kurš negadījuma vietā gāja bojā.

Līdzīgs negadījums noticis Mārupes novadā uz ceļa Rīga-Jaunmārupe, kur automašīna uzbraukusi 1967.gadā dzimušam vīrietim, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vakar Rīgā pēc divu vieglo automašīnu un trolejbusa sadursmes slimnīcā nogādāta šogad dzimusi meitenīte.

Ap plkst.14.30 Rīgā, Biķernieku ielas krustojumā ar Hipokrāta ielu, 1985.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Mercedes Benz" izraisīja sadursmi ar automašīnu "VW", kuru vadīja 1987.gadā dzimusi sieviete, un trolejbusu, kuru vadīja 1963.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnas "Mercedes Benz" pasažiere - 2016. gadā dzimusi meitenīte.

Vakar Rīgā, Jūrmalas gatves krustojumā ar Imantas 7.līniju, notriekts velosipēdists. 1985.gadā dzimušajam velosipēdistam ar automašīnu "Volvo" uzbrauca 1995.gadā dzimusi sieviete. Velosipēda vadītājs pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vēl vakar vairāki cilvēki Rīgā cietuši automašīnu sadursmēs. Tā, piemēram, Tērbatas ielas krustojumā ar Lāčplēša ielu divu auto sadursmē cieta vienas automašīnas vadītāja, kura no hospitalizācijas atteicās, un vēl divi pasažieri, kas nogādāti slimnīcā.

Divu automašīnu sadursme notikusi arī Mazirbes ielas krustojumā ar Jaunmoku ielu. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta vienas automašīnas vadītāja.

Savukārt pēc divu automašīnu sadursmes Rostokas ielas krustojumā ar Anniņmuižas ielu slimnīcā nogādāta kāda pasažiere.

Vakar par sēšanos pie stūres alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā apturēti 27 autovadītāji.

Par sēšanos pie stūres alkohola reibumā pieķerti 23 šoferi, no tiem desmit Rīgas reģionā, pa četriem Zemgales un Kurzemes reģionā, trīs Vidzemes reģionā un divi Latgales reģionā. Narkotisko vielu iespaidā apturēti četri šoferi Rīgas reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti kopumā 263 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem visvairāk Rīgas reģionā - 125. Zemgales reģionā noformēti 63 protokoli, Vidzemes reģionā 34 protokoli, Latgales reģionā 23 protokoli, bet Kurzemes reģionā - 18 protokoli.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki un viens gājis bojā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti