Autovadītājs nepamana motociklistu un gandrīz izdzēš viņa dzīvību (+ video) 57

 
iAuto | 7.decembris 2016 16:32

Ļoti smags negadījums, ko nofilmējusi video novērošanas kamera Sočos - nogriežoties pa kreisi, "Nissan" vadītājs nepamana (?) motociklistu un aizgriež tam priekšā.

Komentāros rakstīts, ka baikeris nogādāts tuvākajā slimnīcā. 

 
57 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 8.decembris 2016 9:22
24 0 Atbildēt

Specjautājums Tev, Solaris - ar cik lielu ātruma pārkāpumu visiem jārēķinās satiksmē? +10, +20, +50 +150?

Nu tā uz piemēriem Vajag veikt kreiso pagriezienu atļautā vietā, skatos 100 metrus no manis pretējā kustības joslā tuvojas mocis, pieņemu, ka ievēro pilsētā atļautos ka 50 km/k, jeb nelpilni 14 m/s. Lēnam manevram vajag 4 sekundes, tātad 60 metri., Nu kaut 72 km/h (kas jau ir + 22 km/h), kas ir attiecīgi 20 m/s, jeb 80 metri (vietas manevram PIETIEK!!!). bet izrādās mo lido uz 90 km/h (25 m/s), kas ir jau 25 m/s un tas ir kā reizi tie paši 100 m.

Jautājums - vai un kāpēc citiem satiksmes dalībniekiem ir jārēķinās ar "mazāk aizsargāto" (lasi prātu dēļ ātruma pazaudējušo) nesaturēšanu koplietošanas satiksmē? It īpaši ja tam pašam neienāk prātā doma pašam braukt drošāk un neslēpties aiz citām mašīnām? :)

Palaidniex 8.decembris 2016 10:03
23 3 Atbildēt

Kāpēc kāds piespriedis nāvessodu? Mazliet būsi ko sajaucis.

Manuprāt, apzināta riskēšana ar dzīvību, agresīva braukšana koplietošanas satiksmē un tīrs, apzināts pašnāvības mēģinājums. Citiem iesaistīajiem ir pilns pamats iesūdzēt tiesā par morālo kaitējumu un psiholoģisko traumu!

Ja tas mo lidonis grib veikt pašnāvību - nevajag savā nolūkā iesaistīt trešās personas! ;)

LMT 7.decembris 2016 16:49
21 5 Atbildēt

Tas slepkava to nissanu ar nepamanija!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti