Pirmajā skolas dienā traģiskā negadījumā gājis bojā desmit gadus vecs velosipēdists 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.septembris 2017 21:10

Kuldīgas novadā šodien ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā zēns, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja priekšniece Vineta Mistre.

Negadījums notika ap plkst.13.55 Īvandes pagastā, kad 2007.gadā dzimis velosipēdists, izbraucot no mazāk svarīga ceļa uz galveno ceļu Kuldīga - Alsunga - Jūrkalne, sadūrās ar automašīnu.

Policija skaidro negadījuma apstākļus, taču norāda, ka pēdējo trīs gadu laikā 1.septembrī avārijās nebija gājuši bojā bērni.

Līdz plkst.15 valstī reģistrēti 33 negadījumi, kuros cietuši divi bērni, taču sākotnējā informācija liecina, ka gūtās traumas nav smagas.

Mistre atgādināja, ka līdz ar jaunā mācību gada sākumu likumsargi visā Latvijas teritorijā pastiprināti kontrolē un uzrauga satiksmes drošību. Tas turpināsies visu septembri,.

Likumsargi visā Latvijas teritorijā pastiprināti kontrolēs un uzraudzīs drošības jostu lietošanu un pareizu bērnu pārvadāšanu transportlīdzekļos. Proti, likumsargi pārbaudīs, vai tiek lietoti bērnu pārvadāšanai paredzētie drošības līdzekļi - gan sēdeklīši, gan paliktņi, kā arī, vai bērns ir piesprādzēts ar drošības jostu.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dArtanjans 2.septembris 2017 15:52
3 1 Atbildēt

CSDD un valdības pieņemtais likums par 10 gadīgo piedalīšanos satiksmē sāk savu asiņaino uzvaras gājienu.Nākošais likums varētu būt,ka gājējs drīkst šķersot brauktuvi kur grib un kad grib.Kaut vai uz autobāņa.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti