Avārijā Zemgalē gājis bojā cilvēks

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.maijs 2020 10:22

Vakar Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 11 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Avārija ar bojāgājušo notikusi Zemgalē. Saskaņā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sniegto informāciju, par traģisko negadījumu Neretas novadā ziņots plkst.21.25. Ierodoties notikuma vietā, Neretas un Aizkraukles ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ceļu satiksmes negadījumā ir iesaistīta kravas automašīna un vieglā automašīna. No vieglās automašīnas ar hidraulisko instrumentu palīdzību glābēji atbrīvoja vienu bojāgājušo. Tāpat ar absorbenta palīdzību glābēji savāca no automašīnām noplūdušo eļļu.

Glābēju palīdzība bija nepieciešama arī Rēzeknes novada Dricānu pagastā, kur uz autoceļa Dricāni - Gulbene bija avarējusi kravas automašīna un tajā bija iespiests cilvēks. Ugunsdzēsēji glābēji cilvēku atbrīvoja un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Pirmdien deviņi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Zemgalē un Latgalē. Trīs no cietušajiem bija gājēji, bet viens - velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: četrus - Rīgas apkārtnē, bet pa trim - Vidzemē, Zemgalē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 157 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 88 autovadītāji, Zemgalē un Vidzemē - pa 18, Latgalē - 17, bet Kurzemē - 16 autovadītāji. Divi autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 384 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 6

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti