Latvijā pirmoreiz - Circle K par degvielu varēs norēķināties ar automašīnas numura zīmi 17

 

Foto: Publicitātes attēls

Circle K | 17.aprīlis 2023 10:34

Circle K Latvijā atklāj pavisam jaunu un inovatīvu degvielas uzpildes procesu ar automātisko apmaksu, kas uzpildi padara vēl ātrāku un ērtāku. Reģistrējot sava auto numura zīmi lietotnē EASY FUEL un pievienojot bankas karti, par degvielu norēķināsies tavs auto, ne tu pats.

Līdzīgi risinājumi jau tiek izmantoti arī citviet, piemēram, stāvvietu kontrolei un ceļu nodevu elektroniskās iekasēšanas sistēmās, bet degvielas mazumtirdzniecībā vietējā tirgū šāds risinājums tiek piedāvāts pirmo reizi.

Kā norāda Circle K Latvia degvielas kategorijas vadītājs Gatis Titovs: “Mūsu mērķis ir uzlabot un padarīt ērtāku klientu ikdienu. Pateicoties jaunajai mobilajai lietotnei un viedajiem risinājumam mūsu degvielas uzpildes stacijās, klienti varēs būtiski ietaupīt laiku, kas pavadīts veicot degvielas uzpildi. Nav jāuztraucas arī par personīgo datu drošību vai nesankcionētiem darījumiem - automātiskā apmaksas sistēma ir droša un uzticama, turklāt regulāri tiks veiktas papildu drošības pārbaudes.”

Ko nozīmē automātiska apmaksa?

Ja EASY FUEL iestatījumos ir norādīta lietotnes atrašanās vietas noteikšana uz “Vienmēr ieslēgts” un lietotnē dota atļauja sūtīt paziņojumus, tad apmaksas process kļūs pilnībā automātisks. Circle K degvielas uzpildes stacijās esošās kameras nolasīs klienta auto numura zīmi, sistēma apstiprinās maksājumu, aktivizēs sūkni un, kad klients būs pabeidzis degvielas uzpildi, no bankas kartes tiks iekasēta maksa par degvielu.

Automātiskā apmaksa ir iespējama ar VISA un Mastercard kartēm, kurām atļauti norēķini internetā. Lai apmaksa par degvielu būtu veiksmīga, apmaksas brīdī līdzi jābūt viedtālrunim, savukārt bankas konta atlikumam jāsasniedz vismaz 70 EUR, kas pirms uzpildes tiks rezervēti. Pēc uzpildes pabeigšanas tiks iekasēta precīza summa par uzpildīto degvielu, bet atlikušo rezervēto summu klients atgūs atpakaļ savā bankas kontā. Ja gadījumā lietotnes darbībā rodas tehniskas problēmas, par degvielu varēs norēķināties ierastajā veidā – ar mobilo maksājumu, norēķinoties pie sūkņa, vai samaksāt degvielas uzpildes stacijā pie kases.

Kā likt savam auto maksāt pašam? 

·         Lejupielādē lietotni EASY FUEL App Store vai Google Play;

·         Reģistrē auto numura zīmi un bankas karti;

·         Ja esi Circle K EXTRA lojalitātes programmas dalībnieks, autorizējies ar savu profilu un saņem atlaides;

·         Dodies uz tuvāko DUS – mēs automātiski atpazīsim Tavu auto;

·         Uzpildi degvielu;

·         Sēdies pie stūres un dodies tālāk! Apmaksa par degvielu notiks automātiski.

Pieejamība

Automātiskie norēķini lietotnē EASY FUEL jau ir pieejami lielākajā daļā degvielas uzpildes staciju un pakāpeniski tiks ieviesti visās Circle K DUS Latvijā. Šobrīd pakalpojums pieejams tikai klientiem – privātpersonām, bet tiek strādāts pie risinājumiem, lai tuvākajā laikā šādu maksājumu iespēju varētu nodrošināt arī biznesa klientiem.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 17.aprīlis 2023 10:44
11 2 Atbildēt

Numurzīme pret degvielu? Cik litrus dos par vienu numuru?

Bils 17.aprīlis 2023 11:31
9 2 Atbildēt

Izlasi kārtīgi, vajag arī reģistrēties lietotnē. Tur nekādi nošmaukties nevar, bet nu labāk nevajag, jo ja jau izdomāji kā apiet likumu, nekāds tīrais cilvēks neesi.😡

ZZZZ 17.aprīlis 2023 11:06
7 1 Atbildēt

Nekas nav pieminēts par atlaidi šhitam jokam 9 centi 😂

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti