Brutāls autovadītājs vēlāk saņem līdzvērtīgu atmaksu (+ video) 13

 
iAuto | 21.marts 2017 17:13

Specvienība Krievijā neitralizē agresīvu autovadītāju, kurš pirms tam brutāli uzbrūk citam satiksmes dalībniekam un draud viņam ar pistoli.

Kā paskaidrots video pievienotajā materiālā, starp diviem autovadītājiem Krievijas pilsētā Samārā izraisījies konflikts, kas beidzies ar to, ka "Land Cruiser" vadītājs izsitis video filmētāja mašīnas stiklu un, piedraudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu, piespiedis viņu izkāpt no auto. Tad agresīvais autovadītājs norāvis viņam zelta ķēdīti un aizbraucis no notikuma vietas. Cietušais autovadītājs vērsies policijā un jau nākamās dienas rītā likumsargi ar specvienības "Omega" atbalstu aizturējuši agresīvo autobraucēju, bet, pārmeklējot viņa automašīnu, atrasta aprakstam atbilstoša zelta ķēdīte, kā arī pārbūvēta starta pistole ar patronām. 

"Land Cruiser" vadītājs aizturēts, izmeklēšana turpinās.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
k442 21.marts 2017 18:41
13 1 Atbildēt

Nu skaisti, jācer, ka arī tiesa lietu izskatīs, kā pienākas, un "varonis" saņems pēc nopelniem!

pelnīti 21.marts 2017 19:25
13 1 Atbildēt

čurka ir varonis tik ilgi, kamēr ir šaujamais pie rokas

Pēteris 22.marts 2017 15:23
3 0 Atbildēt

Tu pats saprati ko esi uzrakstījis? Pretruna pretrunas galā un tas viss nav saskaņā ar Ceļu likumu un to pavadošajiem pielikumiem, MK noteikumiem. To Tev ne tikai šeit, bet tai pašā boulingā ir teikuši, teikuši profi, jeb cilvēki kas ne tikai lasīt prot, bet arī izprast un 1. punktu ar 10. un tt. salikt kopā. Pats zini, ka bremzēšanas iemesli var būt visdažādākie, ne tikai kāda cita izraisīti. Ja vēlies situāciju uz ceļa pasliktināt, turpini tādā garā, vienīgi labi, ka maz kas seko Taviem ieteikumiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti