Sākts kriminālprocess par mātes un divu bērnu nāvi avārijā Nīcas novadā; aicina pieteikties aculieciniekus 21

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 29.jūnijs 2020 12:35

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par mātes un divu bērnu nāvi avārijā Nīcas novadā un aicina atsaukties traģēdijas aculieciniekus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē.

27.jūnijā ap plkst.16.50 policijā tika saņemta informācija par to, ka Nīcas pagastā uz autoceļa Liepāja-Rucava notikusi sadursme starp automašīnu "Opel" un kravas transportlīdzekli "Volvo".

Sākotnējā informācija liecina, ka sieviete, vadot automašīnu "Opel", pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kravas auto.

Negadījumā gāja bojā visi automašīnā "Opel" esošie - sieviete un divas viņas mazgadīgās meitas.

Automašīnas "Volvo" vadītājs negadījumā nav cietis un vīrietis nav atradies alkohola reibumā.

Liepājas iecirknī par notikušo ir sākts kriminālprocess un izmeklēšanā noderētu aculiecinieku sniegtā informācija.

Ņemot vērā minēto, policija aicina ikvienu, kurš var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju, atsaukties, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Jau ziņots, ka pagājušā nedēļas nogalē satiksmes negadījumos kopumā dzīvību zaudējuši seši cilvēki.

Savukārt 20.jūnijā avārijā Skrīveru novadā gāja bojā sieviete un bērns, bet smagas traumas guva vēl pieci cilvēki.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus

27.jūnijā ap pulksten 16:50 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Nīcas novadā, Nīcas pagastā uz autoceļa A11 ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Noskaidrots, ka negadījumā iesaistīta automašīna "Opel" un kravas transportlīdzeklis "Volvo". Sākotnējā informācija liecina par to, ka sieviete, vadot automašīnu "Opel" pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar automašīnu "Volvo".

Negadījumā gāja bojā visi automašīnā "Opel" esošie – sieviete un divas viņas mazgadīgās meitas. Automašīnas "Volvo" vadītājs negadījumā nav cietis un, veicot alkohola pārbaudi, promiles neuzrādījās – vīrietis nav bijis alkohola reibumā.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un izmeklēšanā noderētu aculiecinieku sniegtā informācija. Aicinājums atsaukties ikvienu, kurš var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 110.

 
Visi komentāri
 
Vernons 29.jūnijs 2020 12:44
1 4 Atbildēt

Man rodas jautājums, kurs bija tas kas izraisīja šādu sievietes rīcību? Jo ne jau no brīvas gribas velk smagajam pēkšņi purnā! Bērniem IR MĀTE, kura nekad nepakļaus savus bērnus briesmām.

eksperdz 29.jūnijs 2020 13:02
6 0 Atbildēt

Ja tev ir bērni, noteikti zini ka līdz zināmam vecumam tie sēž aizmugurē. Tālāk jau mazliet loģiskās domāšanas - divi mazgadīgi bērni aizmugurē, visdrīzāk vecumā kad vajag vecāku palīdzību vienkāršās lietās. Lai nu kā, visticamāk, ka māte pārslēgusi uzmanību no ceļa uz bērniem aizmugurē, diemžēl ar traģiskām sekām....

Pļurkt 29.jūnijs 2020 13:26
4 0 Atbildēt

Mātei var izrādīties noslaucīt krepecīti svarīgāk nekā ieplēst autobusam zem riteņiem!!

Jau ir bijis!

Paldies dievam pamatīgi cieta tikai bleķi un rūpnīcas peļņa, uz kuru autobuss neaizveda strādniekus.

Bradypus 30.jūnijs 2020 13:19
4 0 Atbildēt

Kaut ko ļoti slikti zini par mātēm. Mātes ļoti bieži gan apzināti, gan bezatbildīgi pakļauj savus bērnus briesmām.

Ticamākais - bieži redzēta bezatbildība - bērnu konflikts aizmugurē tiek risināts braukšanas laikā apgriežoties un neskatoties uz ceļu.

viencexperc 29.jūnijs 2020 12:45
4 1 Atbildēt

Tā iet, kad neievēro CSN. Dabiskā atlase.

anonimikis 29.jūnijs 2020 13:07
4 0 Atbildēt

Formalitāte. Ja vainīgais miris, procesu tāpat slēgs.

Vernons 29.jūnijs 2020 13:16
0 6 Atbildēt

Bet ja vainīgais tiešām aizbrauca? Mums jau virzierādītāji nav jāslēdz! Spogulī kaitīgi palūkoties! Strauji bremzēt super fīča! Tam visam eksistē viens attaisnojums - "Ievēro distanci"!

Taisnība jau arī Tev ir!!! Kāda izrādīsies patiesība?

Kriminālprocesa Likuma 377. pants!

viencexperc 29.jūnijs 2020 14:00
18 2 Atbildēt

Kā vainīgais varēja aizbraukt?

Vainīgais nosita 2 bērnus. Noteikumos nav aizliegts strauji bremzēt, bet par nedroša ātruma neievērošanu, distanci un braukšanu pa joslām, gan.

CSN ir viss atrunāts, lai avāriju nebūtu. Tur ir pat tāds punkts: ( !!!!! pievērst uzmanību aiz otrā komata, jo vernons lasa tikai sākumu)

112. Transportlīdzekļa vadītājam jābrauc ar ātrumu, kas nepārsniedz noteiktos ierobežojumus, ņemot vērā ceļu satiksmes intensitāti, transportlīdzekļa un kravas īpatnības un stāvokli, kā arī ceļa un meteoroloģiskos apstākļus (īpaši redzamību braukšanas virzienā).

Janeks90 29.jūnijs 2020 13:52
8 1 Atbildēt

Info jau bija par šo gadījumu. Varbūt vēl nebija medijos izskanējusi informāciju. Braucot pa šoseju sieviete pie stūres izdomāja, ka mēģinās tikt galā ar bērniem kuri sēž aizmugurē. Iebrauca pretējē un iznākums zināms. Viņa līdz pat sadursmei galvu nebija pagriezusi atpakaļ pret ceļu. Smagais pēdējā brīdī mēģināja raut grāvī.

Lai vai cik skarbi tas būtu, bet jāpiekrīt viencexperc - dabīgā atlase.

Rr19 29.jūnijs 2020 19:20
0 0 Atbildēt

Vēl jautājums, vai bērni bija piesprādzēt??

reku 29.jūnijs 2020 21:41
1 0 Atbildēt

Ļoti ticama versija.Smagajam galvenais palikt savā joslā un tas jau ir elementāri nosakāms.Man ar viens kamikadze pēkšņi nāca tieši virsū,pēdējā brīdī parāva sāņus.Tagad kad lielais karstums,nestrādā kondiška plus senioru gadi visādi brīnumi notiek.

650 29.jūnijs 2020 13:56
4 4 Atbildēt

Ņe, nu tas tak skaidrs.Mums nav jāmāca uzvesties nekāda ne Māte, savukārt mātei nav jāmāca uzvesties aizmugurē sēdošie Bērni.Nav jādod rekomendācijas uzvedībai karstumā,aptumsumā un svešā vietā un/vai intensīvā satiksmē.Ir/ir, ja nav,lai nav.Un/vai.Jā.

Ja Ceļa Pollīsija bloķē brauktuvi "uz 7stundām"- nekādā ziņā Lohiem nav jādod info par apbraukšanas iespējām.Lai wāze "dod".Jeb/lai un/vai sprāgst nost +33jos un/lai pārtiek viens no otra sviedriem un pārējiem sabiedrībai derigajiem fizioLoģiskajiem izdalījumiem.Jā.Paskat,reku pats Jēzus kā cieta savos 33jos, ar ko ta jūs sevi iedomājieties labāki esam...

Bērniem ir savas Tiesības.Brīvību neluudzam,Pieprasaaam. Gluži tāpat,kā pagrieziena nerādītājiem,beidzamajābrīdī bremzētājiem un satiksmes kavētājiem.Jā.

pacieties 29.jūnijs 2020 14:36
2 0 Atbildēt

Drīz karstums mitēsies, būs vieglāk....

650 29.jūnijs 2020 14:52
0 0 Atbildēt

nemiiz, gan jau Tu mani kādreiz satiksi

xmar 30.jūnijs 2020 7:56
3 1 Atbildēt

No likteņa neizbēgt, bet ja godīgi - esmu tevi jau saticis. Toreiz, kad izgriezi man priekšā no sava lauku ceļa, bet pretī nāca smagais - tāpēc nācās bremzēt grīdā no 90, lai neieliktos tava pasāta pakaļgalā. Atceros, toreiz tu pat nesaprati, ko esi izdarījis, jo savu maršrutu izgriezt uz lielceļa un pēc 3km nogriezties uz dārziņiem - tev likās, ka esi apguvis un brauc prasmīgi.

650 30.jūnijs 2020 14:00
0 0 Atbildēt

Jā.

"toreiz" (daudzreiz) kad Es šeit cilāju Jautājumu par šādas te izgriešanās un sekojošās ieskriešanās savstarpējo "kultūru" un pareizu darbību secību, tavus pirkstus šeit kaut kā nemanīju.Laikam biji tos īslaicīgi kkur citur iebāzis..

"toreiz", ka Tev stāstīju, kā Tu vari palikt bez savas stulbās galvas,"paspējot" izdarīt kreiso izgriezienu kādam gar purnu un neievērojot ka tam kādam ir Apdzinējs- to arī Es/Tev stāstīju.

Bet neskaitāmi daudzie tā saucamie Dalbaēbi man toreiz dedzīgi/aiz/rīdamies opponēja (kā arī Šoreiz..), ka uztraukumam neesot pamata un dzīvē esot viss ļoti vienkārši.

Tāpēc,draudziņ, šobrīd plūcam tos Jūsu (dalbaēbu, psihopātu un ononīmi/atriebīgo cilvēknīdēju) ieguldītā darba augļus.Kad nākamreiz pēc Lielceļa lietošanas apmeklēsi tOleti, neaizmirsti apēst izlietoto papīru, esi ekoLoģisks.

anoagask 29.jūnijs 2020 15:14
2 0 Atbildēt

Telefons vai bērnkopība braucot. Veselība teorētiski ari iespējama vai aizmigšana

WALA 29.jūnijs 2020 16:29
2 0 Atbildēt

Hmm tas auto pārāk vesels izskatās un Volvo priekša arī lai tur būtu 3 mirušie ... vai nebija kārtīgi sasprādzēti ?!?!?

Bradypus 30.jūnijs 2020 13:33
1 0 Atbildēt

Varbūt tas arī ir cēlonis - atsprādzējās, un māte centās neapstājoties piesprādzēt atpakaļ...

Vernons 30.jūnijs 2020 15:34
1 1 Atbildēt

Smagajam jābūt lokomotīves gaisa taurei standartā! Lai "aptaurētais" atgrieztos tur kur tam jābūt.

Kanibaals 1.jūlijs 2020 12:53
0 0 Atbildēt

Beidz fantazēt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti