Policija aptur ļoti steidzīgu autovadītāju, kurš apdzīvotā vietā traucies ar 159 km/h (+ VIDEO) 19

 
Valsts Policija | 15.jūlijs 2024 11:37

Vakar, 14. jūlija, pēcpusdienā Valsts policijas Vidzemes reģiona Rietumvidzemes iecirkņa reaģēšanas nodaļas amatpersonas, pildot dienesta pienākumus, fiksēja kādu ļoti steidzīgu automašīnas “Audi S8” vadītāju.

Apdzīvotā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā, autovadītājs brauca ar ātrumu 159 kilometriem stundā, tādējādi pārkāpjot atļauto braukšanas ātrumu par vairāk nekā 100 kilometriem stundā.

Valsts policijas Vidzemes reģiona Rietumvidzemes iecirkņa reaģēšanas nodaļas amatpersonas vakar, 14. jūlijā, pulksten 15.40, pildot dienesta pienākumus, Valmierā, uz autoceļa Valmiera – Rūjiena - Igaunijas robeža (Unguriņi) fiksēja kādu steidzīgu “Audi S8” markas automašīnu, kas pārvietojās ar ātrumu 159 kilometri stundā, apdzīvotā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā.

Pārbaudot automašīnas vadītāju, policija konstatēja, ka pie “Audi S8” stūres sēdies kāds 1982. gadā dzimis vīrietis. Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 70 kilometriem stundā, ja tas izdarīts apdzīvotā vietā, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 1400 līdz 2000 eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz laiku no 12 līdz 36 mēnešiem.

Valsts policija aicina transportlīdzekļu vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
:-) 15.jūlijs 2024 12:15
16 3 Atbildēt

Man tie fotoradari netraucē, kvītis nenāk, poliči netur, visur esmu laikā, neko neesmu nokavējis. Bet šo personāžu, vēl uz pāris nedēļām, vajadzēja karcerī ielikt.

John 15.jūlijs 2024 12:31
16 2 Atbildēt

Stacionārie man arī netraucē. Bet 3kāji un vid ātruma radari gan. Praktiski vienmēr  kāds uz Venstpils šosejas pa vid ātruma radara zonu velkās uz 75km/h, rezultātā sakrājas pamatīga kolonnā un pēctam sākas apdzīšanas. Teorētiski uz papīra izskatās lieliski. Uzlabojas satiksmes drošība vid ātruma radara zonā, bet kas notiek ārpus tā uz abām pusēm - tas ir vājprāts.

John 15.jūlijs 2024 12:03
9 2 Atbildēt

Superīgi. Uz Latvijas ceļiem būs vēlviens pašnāvnieks bez autovadītājapliecības.

 Dēļ šitadiem mudakiem pārejiem satiksmes dalībniekiem tiek draudēts palielināt radaru skaitu. Vienkārši izcili.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ginetta Akula - jauns superauto no Apvienotās Karalistes (+ FOTO) 4

Lielbritānijā izstrādāts jauns superauto Ginetta Akula, kas būs pieejams ierobežotā skaitā un, jā, - par diezgan lielām naudiņām. Lasīt vairāk

 

Iedzīvotāji vēja turbīnu tuvumā saņems kompensāciju (+ VIDEO) 12

Valdības apstiprinātie noteikumi, kas nosaka vēja parku attīstītājiem maksāt vietējai pašvaldībai un apkārtnes iedzīvotājiem ikgadēju kompensāciju, sākotnēji attieksies tikai uz tiem vēja parkiem, kuri pašlaik vēl ir projekta stadijā un nav nodoti ekspluatācijā. Lasīt vairāk

 

Nākamnedēļ Frankfurtē notiks izstāde auto nozares profesionāļiem “Automechanika Frankfurt”

No 10. līdz 14. septembrim norisināsies “Automechanika Frankfurt”, kas ir pasaulē lielākā auto nozares tehnoloģijām un pēcpārdošanas tematikai veltītā izstāde profesionāļiem. Izstādes tēma šogad ir “Braukšanas transformācija”, ņemot vērā pārmaiņas, kas šobrīd skar autobūves nozari. Lasīt vairāk

 

Latvijas auto žurnālistu komanda startēs “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensībās 2

No 20. Līdz 21. septembrim Panevēžas autodromā notiks “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensības. Tajās piedalīsies arī auto žurnālistu komanda no Latvijas, sacenšoties gan kopējā ieskaitē, gan arī atsevišķā - Baltijas mediju pārstāvju ieskaitē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti