Pašreizējā kārtība, kā tiek piemērots sods par auto stāvēšanu nav pareiza (+ video) 18

 
iAuto | 27.aprīlis 2014 11:16

Ko un kā sodīt par automobiļa novietošanu pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus? Automobiļa īpašnieku vai personu, kas veica pārkāpumu?

Šis ir jau trešais līdzīga rakstura spriedums gada laikā.

Jautājums tomēr ir diskutabls, jo mēs taču neesam ieinterisēti, ka visi tagad sāk likt automobiļus, kur pagadās. Vai policistam tagad jāgaida autovadītājs, kurš nāk pēc sava, neatbilstoši noteikumiem, novietotā auto? 

Savu viedokli par šo situāciju lūdzu rakstīt komentāros!

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
solaris 27.aprīlis 2014 11:27
7 0 Atbildēt

Diskutabls jautājums ir par to, vai var vēsā purnā ilgstoši stāvēt da pilnīgi jebkurā vietā, reāli traucējot intensīvu satiksmi vai gājējus uz ietves, ja vien ir ieslēgtas avareikas. Piemēram, uz K.Barona ielas pretī Dabas muzejam, kur apstāties aizliegts, divi limuzīni ar šoferiem pie stūres ilgstoši gaida dāmas no koncerta. Visi šiem brauc apkārt, pat municipāļi, un neko. Kaut arī visiem skaidrs, ka nekāda avārija tur nav notikusi.

Bet par šādu jautājumu, protams, diskusijas nebūs. Cilvēki vēlas diskutēt tikai tad, ja valsts kaut ko nepareizi dara. Bet ja paši uzvedas, kā lopi, tad ir princips "jo lielāks lops, jo lielākas tiesības".

Chankaishi 28.aprīlis 2014 4:28
5 1 Atbildēt

Paaraak daudz cilveeku saradies ar jurista izgliitiibu, kam sajeegas tomeer maz, lai saprastu taisniigu sodu. Likumu vienmeer var apiet ar liikumu, taa tie arii pie mums tiek taisiiti - jo vairaak samudzhinaati, jo lielaaka iespeeja kaadam par to skaidroshanu sanjemt pikji! sviesc- ja tu dod savu mashiinu visaadiem citiem, avaariju situaacijaas iekljuustoshiem cilveekiem, tad tikai taisniigi no apdroshinaataaju puses tev likt maksaat vairaak par vinju risku. Ja cilveeks vai uznjeemums dod lietot savu mashiinu personaam, kas paarkaapj likumus - atbildi vai pats uzliec atbildiibu tam, kursh paarkaapis! Uznjeemuma gadiijumaa - kaadas probleemas?

seaman 27.aprīlis 2014 19:58
3 2 Atbildēt

Pareizi ir sodīt auto, kurš ir nomests nepa noteikumiem. Kurš apmaksā sodu ir pilnībā pajāt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti