Drošības līmeņa atšķirības 20 gadus veca un mūsdienu auto triecientestā (+ video) 8

 
iAuto | 7.februāris 2017 12:17

EuroNCAP video, kur triecientestā salīdzināts 1997.gada "Rover 100" un mūsdienu "Honda Jazz", redzams, cik milzīgu soli 20 gados autobūve spērusi automobiļu drošības jomā.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GB12 7.februāris 2017 13:01
9 1 Atbildēt

Tūlīt uzradīsies kāds tēls no Liepājas novada, kurš apgalvos, ka tas viss ir fufelis un nekam neder. Vai arī - vajadzēja ielikt kādu 1988.gada auto - vēlams, otro trusi un tam rādītāji būtu daudz labāki par Jazz.

Kas ir tas ir 7.februāris 2017 22:23
6 0 Atbildēt

Es teiktu, ka ļoti paveicās, ka aizbrauci uz Čehiju, lai vai kāda tā Škoda bija, bet nu par Ladu 100% labāka! Nevar teikt, ka neviens nedomāja Volvo, SAAB, vācu Audi, MB jau piestrādāja pie drošības, jāsaka gan, ka dārgā gala modeļiem! Mazauto drošības uzlabošanā ļoti neiedziļinājās neviens, tā teikt tā jau lēts ko tur vēl...

experc 7.februāris 2017 14:20
4 3 Atbildēt

Bet kas būs, ja vecu "džipu" palaidīs pret šo jauno jazz? Manā pusē nav vecu roveru 100. Godīgi sakot, tādu dzivē neesmu pat redzējis. Bet vecu jep grnd cheroke, land cruiseri, volvo xc90 gan.

Nez kāpēc, man liekas, ka tā vecā, nedrošā "džipa" bamperis atradīsies jazz logā un gar to būs izsmērētas ļoti drošā, EuroNCAP testā nopelnīto 5 zvaigzņu, automobīļa vadītāja smadzenes.

Tests neko nedod. Tas jebkuram skaidrs, ka jauns būs drošāks, ātrāks par veco. Tikai Latvijas apstākļos - drošāk ir pārvietoties ar krossoveri, nevis 5 zvaigžņu mazauto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti