Monte-Karlo 2013 izaicinājums(+ foto) 1

 
11.decembris 2012 14:25

Janvāra beigās autosportists Krišjānis Caune, dosies uz Franciju, lai piedalītos slavenajā „Monte-Carlo Historique 2013” rallijā. Pārstāvot „Russo Baltic Racing” komandu, Krišjānis startēs ekipāžā kopā ar Krievijas pilotu Iļju Kašinu.

„No šī piedāvājuma man bija grūti atteikties. Lai arī saistībā ar citu projektu „jā” vārdu uzreiz nevarēju pateikt, cerēju, ka tomēr viss sakārtosies tā, lai izdotos iziet uz starta”, stāsta Krišjānis.


Ekipāža Kašins/Caune rallijā dosies ar 1970.gada Jaguar Type E automašīnu. Kamēr Krišjānim šī būs gan pirmā reize „Monte-Carlo Historique” sacensībās, gan pirmā reize ar šāda veida auto, tikmēr viņa pilots, Iļja Kašins, vēsturiskajā rallijā startēs jau otro gadu pēc kārtas. Turklāt, pagājušajā gadā Iļja kopā ar Raimondu Strokšu stūrmaņa krēslā izcīnīja uzvaru savā klasē.


„Mērķis komandai ir ļoti augsts, līdz ar to arī mana atbildība ir liela. Esmu gatavs šim izaicinājumam, un jau šobrīd strādāju pie tā, lai varētu komandai dot pēc iespējas lielāku guvumu. Būšu lepns, ja izdosies savā sportista CV pievienot ierakstu arī ar šo sacensību finišu”, komentē Krišjānis.


„Monte-Carlo Historique 2013” rallijā šobrīd ir pieteikušās 314 ekipāžas no 26 dažādām valstīm. Sacensībās bez Kašina/Caunes piedalīsies arī vairākas citas ekipāžas ar braucējiem no Latvijas. Interesanti, ka šogad vēsturiskajā rallijā startēs arī 9-kārtējais Pasaules čempions rallijā – leģendārā Sebastjena Loeba stūrmanis – Daniels Elena.


„Monte-Carlo Historique 2013” rallijs norisināsies no 25.janvāra līdz 1.februārim. Komanda „caune.lv” novēl veiksmi mūsu braucējiem!


 

 
Visi komentāri
 
288528. viesis 12.decembris 2012 12:49
0 0 Atbildēt

Nu malacis, ja jau latvieši tāda veida sacensībās piedalās

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti