Ventbunkers Lielā Balva 2013

 
Rodeo | 9.augusts 2013 8:46

Sestdien 10.augustā, Ventspils Piedzīvojumu parkā norisināsies gadskārtējais motokrosa šovs - ''Ventbunkers Lielā Balva 2013''. Šīs ir vienas no tradīcijām bagātākajām un popularākajām motokrosa sacensībām Baltijā, kuras organizē motoklubs ‘’Rodeo’’ sadarbība ar A/S ‘’Ventbunkers’’.

"Ventbunkers Lielā Balva 2013'' norisināsies sešpadsmito reizi, bet trešo reizi pēc kārtas sacensības notiks jaunā vietā, līdz šim vēl motoru sportiem netradicionālā - Ventspils pilsētas Piedzīvojumu parkā ,kurā šim pasākumam par godu tiks uzbūvēta speciāli izveidota Supermotokrosa trase, kura ir interesanta ar to ,ka tiek būvēta katru gadu no jauna un ir unikāla ar savu sarežģīto „rokrakstu „ neatkārtojamību un pārskatāmību. Kalna pakājē tiks uzstādīta „FMX Freestyle Show” rampa , jeb tramplīns, kurā savu meistarību ekstrēmajos „ Freestyle” lēcienos demonstrēs pasaules arēnu skatītāju atzinību ieguvušais Skandināvijas elites sportists - Fredrik Berggren, kā arī vienīgais Baltijas FMX pilots Martiņš Aleksandrovičs(Alex), kurš savu pieredzi un triku arsenālu papildinājis dzīvojot un trenējoties Spānijā . Baltijas valstīs šajā sezonā Alex nav startējis,jo sezonas lielāko daļu pavada ārzemēs, piedaloties dažadādos šovos un sacensībās.

Foto: Publicitātes foto

Motokrosa sacensības norisināsies divās klasēs - MX1 un MX2, kurās uz starta izies tādi sportisti kā Dāvis Līvs, Dāvis Ivanovs, Ivo Šteinbergs, Lauris Freibergs un šī gada Eiropas vicečempions - motokluba ''Rodeo'' braucējs Toms Macuks. Tāpat sacensībās startēs igauņu motokrosa zvaigznes - Juss Lansoo, Erki Kahro, Indrek Magi, Heido Havam, Zviedrijas čempions MX1 klasē Tom Soderstrom un jaunais, agresīvais MX2 klases Superkrosa braucējs Eddie Hjortmarker! Motokrosistiem pusfināla braucienos būs jāizcīna tiesības startēt superfināla braucienos , kur par ‘’Vebtbunkers Lielo Balvu’’ cīnīsies katras klases ātrākie 20 sportisti.
Vakara programmu komentēs un par trasē notiekošajām cīņam stāstīs Ēriks Fogels un FMX šovu speciālists - Džovanni, bet par muzikālo fonu uz Lielās skatuves, rūpēsies rokgrupa „Tomass Kleins un Liepājas leģionāri” , ‘’after party’’ disko ritmu nodrošinās DJ Japānis. Piedzīvojuma Parka piedāvātās atrakcijas bērniem un pieaugušajiem , kā arī atspirdzinošus dzērienus un uzkodas varēs baudīt visa vakara pasākuma garumā . Arī šajā reizē organizatori ir iecerējuši un parūpējušies par to, lai ‘’Ventbunkers Balva’’ Piedzīvojuma parkā būtu īsti sporta un kultūras svētki visai ģimenei. Ieeja pasākumā bērniem un pensionāriem būs par brīvu ,pārējiem biļetes cena būs simboliska- 2 LVL! Sacensību sākums plkst.18:00.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti