Karro Anglijas čempionātā turpina labi

 
13.augusts 2013 12:05

Svētdien norisinājās kārtējais Anglijas motokrosa čempionāta posms, kurā kārtējo reizi teicamas sacīkstes padevās Matīsam Karro, kurš MX1 klasē uzvarēja visos trijos braucienos.

Iepriekšējā posmā, kas notika Īrijā, Karro izcīnīja trīs uzvaras trijos braucienos, tāpēc, dodoties uz šo posmu, Karro bija nedaudz uztraucies. „Iepriekšējais posms notika Īrijā, kur neparedzēti sanāca uzvarēt visus trīs braucienus. Šajā posmā pirms starta bija liels uztraukums, jo šī ir viena no manām mīļākajām trasēm, tāpēc gribējās arī šeit parādīt labu sniegumu,” sajūtas pirms sacensībām stāsta Matīss Karro.

Matīss Karro Foto: Reijs Arčers

Taču, lai arī uztraukums bija, Matīss uzvarēja visos trijos braucienos, tādējādi turpinot savu uzvaru gājienu Anglijas čempionātā – seši uzvarēti braucieni sešos startos pēc kārtas.

„Kvalifikācijā paliku otrais, bet Superpole braucienā uzrādīju ātrāko laiku. Pirmajā braucienā izcēlu startu un aizbraucu pirmais, taču otrajā aplī man piedzinās rokas, tāpēc uz brīdi nedaudz samazināju tempu. Taču turpinājumā nosargāju savu pirmo pozīciju un uzvarēju. Otrajā braucienā atkal izcēlu startu, taču pēc četriem līkumiem komandas biedrs mani apdzina. Pusi no brauciena pasēdēju viņam astē līdz vēlāk apdzinu un finišēju pirmais. Pēdējā braucienā jau biju pārliecināts par sevi, kas arī pierādījās trasē – atkal izcēlu startu un visu braucienu turējos pirmajā vietā, līdz brauciens tika atcelts, jo kāds no sportistiem bija piedzīvojis smagu kritienu,’’ notikumus sacensībās ieskicē Karro.

Foto: Reijs Arčers

„Kopumā esmu priecīgs par aizvadīto posmu, jo tas man tagad Anglijas motokrosa čempionāta kopvērtējumā ļāvis izvirzīties trešajā vietā. Pēdējā posmā uzdevums būs nobraukt stabili un finišēt punktos, lai varētu nosargāt savu trešo vietu, jo pirmās divas vietas praktiski vairs nav ķeramas,” nobeidz sportists, kuram nākamais posms paredzēts jau šajā nedēļas nogalē Beļģijā, kad tiks aizvadīts kārtējais pasaules čempionāta posms.

Pēdējais Anglijas motokrosa čempionāta posms notiks 6.oktobrī.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti