Jonass un Reišuļi izcīna Latvijai 12. vietu Nāciju kausā motokrosā

 

Foto: Publicitātes foto

LaMSF | 9.oktobris 2023 8:33

Latvijas izlase ar Paulu Jonasu, Jāni Mārtiņu Reišuli un Kārli Albertu Reišuli sastāvā svētdien Ernē, Francijā izcīnīja 12. vietu Nāciju kausā motokrosā.

Kvalifikācijā, kas notika sestdien, Jonass MXGP klasē bija devītais, Jānis Reišulis, kurš startēja MX2 klasē, palika piecpadsmitais, bet Kārlis Reišulis MX Open klasē ierindojās 16. vietā. Iekļūstot labāko Nāciju komandu divdesmitniekā, latvieši izcīnīja iespēju startēt A finālā.

Pirmajā braucienā, sacenšoties MXGP un MX2 klašu motosportistiem, Pauls Jonass finiša līniju šķērsoja13. vietā, bet Jānis Mārtiņš Reišulis pēc četriem apļiem izstājās. Turpinājumā MX2 un MX Open klašu braucienos Reišuļi finišēja līdzās 28. un 29. pozīcijā, Jānim par 11 sekundēm pārspējot Kārli.

Noslēgumā, aizvadot trešo braucienu, kurā trasē devās MXGP un MX Open klašu pārstāvji, Jonass startā krita, bet vēlāk aizcīnījās līdz pat 17. vietai, bet Kārlis Alberts Reišulis finišēja 22. pozīcijā.

Trīsdesmit septiņu Nāciju izlašu ieskaitē, komandām iekrājot punktus par izcīnītajām vietām un anulējot vienu sliktāko rezultātu, Latvijas vienība izcīnīja 12. vietu. Pārliecinošu uzvaru ar 14 punktiem guva sacensību rīkotājvalsts Francija, otrie palika austrālieši, bet 3. vietu ieņēma Itālijas komanda.

Pērn Latvijas izlase, kurā startēja Kārlis Sabulis, Toms Macuks un K.Reišulis, atkārtoja Latvijas izlases otru labāko rezultātu, ierindojoties 11.pozīcijā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

Kas īsti notika? - uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos (PAPILDINĀTS 17.00) 6

Sestdien, 4.maijā, uz Tallinas šosejas pie Ādažiem avārijas nosēšanos veikušo lidmašīnu pilotēja instruktors, kurš kopā ar pasažieri bija devies privātā lidojumā, noskaidroja aģentūra LETA. Lasīt vairāk

 

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 36

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Nissan X-Trail N-Trek – jauna versija ekstrēmāku izbraucienu cienītājiem (+ FOTO) 5

Nissan laidis klajā jaunu krosovera X-Trail versiju N-Trek, kas būs piemērota izbraucieniem pie dabas, nebaidoties arī no sarežģītākiem maršrutiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti