Pasaules un Eiropas čempionāts motokrosā turpināsies Spānijā

 

Foto: @shotbybavo

LaMSF | 11.maijs 2024 8:02

11. un 12. maijā Spānijā, Galiciā ātrajā “Lugo” mototrasē norisināsies Pasaules čempionāta sestais un Eiropas čempionāta (EMX125 klasei) ceturtais posms motokrosā.

Spānijā MXGP klasē startēs Pauls Jonass  (“Standing Construct Honda MXGP team”) un EMX125 klasē Markuss Ozoliņš (privāti).

Pēc iepriekšējā posma Portugālē, kurā Pauls Jonass pēc smagām dubļu cīņām svinēja savu pirmo MXGP klases uzvaru, notika izmaiņas šīs klases kopvērtējumā. Pēc pieciem Pasaules čempionāta posmiem šobrīd līdera pozīcijā ar 252 punktiem ir Tim Gajser, otrais Jorge Prado, kurš līdz šim ir ieguvis 238 punktus, trešais Romain Febvre ar 220 punktiem, ceturtais Jeffrey Herlings, kura kontā patlaban ir 198 punkti un Pauls Jonass ar iegūtiem 192 punktiem, kurš pēc stabiliem startiem noslēdz MXGP klases TOP5.

EMX125 klases sportists Markuss Ozoliņš (privāti) pēc pirmajiem trīs Eiropas čempionāta posmiem, ieņem 11. vietu.

Sestdien, notiks MXGP kvalifikācijas brauciens un EMX125 pirmais brauciens, bet svētdien, EMX125 otrais brauciens un MXGP klases divi finālbraucieni. Aicinām sekot līdzi GO3 sporta kanālā, kurā tiks translēta Pasaules čempionāts motokrosā MXGP klase.  

8. - 9. jūnijā Latvijā, Ķegumā mototrasē “Zelta Zirgs” norisināsies Pasaules čempionāta devītais un Eiropas čempionāta (EMX125 un EMX250) sestais posms motokrosā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.567 un 95 benzīns 1.637 EUR - 14.06.2024 (+ VIDEO) 1

iAuto uzpilda degvielu un secina, ka salīdzinājumā ar pagājušo nedēļu tās ir nedaudz kritušās. Lasīt vairāk

 

Jaguar pārtrauc F-Type ražošanu; nākotne tikai elektriska

Britu sportisko luksusa automašīnu ražotājs Jaguar atvadās no hrestomāriskā F-Type, modeļa, kas savu vēsturi var rakstīt vairāk nekā 50 gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Uz Vidzemes šosejas pie Rīgas robežas ieklāta eksperimentāla seguma virskārta 6

Pētniecības projekta ietvaros uz Vidzemes šosejas (A2) Ropažu novadā pie Rīgas robežas (12,43.–12,88. km) kreisajā brauktuvē eksperimentālos nolūkos ieklāts asfalta maisījums, kurā daļa bitumena aizstāta ar lignīnu. 2023. gada februārī SIA Vianova uzsāka pētniecības projekta Ilgtspējīgu bio-asfaltbetona maisījumu izstrāde ar atjaunojamo biopolimēru lignīnu īstenošanu (Projekta numurs: 2; Līguma numurs: 5.1.1.2.i.0/1/22/A/CFLA/005). Lasīt vairāk

 

Grand Prix “Latvijas Gada Motocikls 2024” - BMW R12 NiNet (+ FOTO) 4

Konkurss "Latvijas Gada motocikls 2024”, kurš notiek devīto reizi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti