Brāļi Lielbārži izcīna uzvaru Pasaules čempionātā Nīderlandē

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 13.maijs 2024 13:42

11. un 12. maijā Nīderlandē, Heerde aizvadīts Pasaules čempionāta otrais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu otro uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis, saglabājot savu līdera pozīciju arī kopvērtējumā.

Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis šajā posmā saņēma 43 punktus, otrajā vietā ar 42 punktiem ierindojās ekipāža no Beļģijas Marvin Vanluchene un Glenn Janssens, bet trešajā pozīcijā, ar 38 punktiem ierindojās ekipāža no Lielbritānijas Brett Wilkinson un Joe Millard.

Brāļi Lielbārži pēc sacensībām kopumā jūtas apmierināti: “Esam ļoti priecīgi, ka izdevās uzvarēt pirmo braucienu, kuru mēs sākām no desmitās pozīcijas. Otrā brauciena starts bija labāks, bet nevarējām dabūt savu tempu un pēdējās 15 minūtes cīnījāmies par 3. vietu. Trase noteikti nebija viena no vieglākajām, bet spējām atrast labas līnijas, kas padarīja visu daudz vieglāku. Kopumā esam priecīgi, ka mums atkal izdevās uzvarēt posmu un palielināt punktu starpību visā čempionātā.”

Pēc diviem posmiem, kas norisinājās Portugālē un Nīderlandē, Lielbārži ar 98 punktiem kopvērtējumā ierindojas 1. vietā, aiz sevis par 13 punktiem atstājot Lielbritānijas ekipāžu Brett Wilkinson un Joe Millard, kuri ieguva 85 punktus un trešajā pozīcijā ierindojas ekipāža no Nīderlandes Koen Hermans un Ben Van Den Bogaart ar 84 punktiem.

Pasaules čempionāta trešais posms blakusvāģu motokrosā notiks 25. un 26. maijā Francijā, Plomion.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.567 un 95 benzīns 1.637 EUR - 14.06.2024 (+ VIDEO) 1

iAuto uzpilda degvielu un secina, ka salīdzinājumā ar pagājušo nedēļu tās ir nedaudz kritušās. Lasīt vairāk

 

Jaguar pārtrauc F-Type ražošanu; nākotne tikai elektriska

Britu sportisko luksusa automašīnu ražotājs Jaguar atvadās no hrestomāriskā F-Type, modeļa, kas savu vēsturi var rakstīt vairāk nekā 50 gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Uz Vidzemes šosejas pie Rīgas robežas ieklāta eksperimentāla seguma virskārta 6

Pētniecības projekta ietvaros uz Vidzemes šosejas (A2) Ropažu novadā pie Rīgas robežas (12,43.–12,88. km) kreisajā brauktuvē eksperimentālos nolūkos ieklāts asfalta maisījums, kurā daļa bitumena aizstāta ar lignīnu. 2023. gada februārī SIA Vianova uzsāka pētniecības projekta Ilgtspējīgu bio-asfaltbetona maisījumu izstrāde ar atjaunojamo biopolimēru lignīnu īstenošanu (Projekta numurs: 2; Līguma numurs: 5.1.1.2.i.0/1/22/A/CFLA/005). Lasīt vairāk

 

Grand Prix “Latvijas Gada Motocikls 2024” - BMW R12 NiNet (+ FOTO) 4

Konkurss "Latvijas Gada motocikls 2024”, kurš notiek devīto reizi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti